Re: Suvaline pläma 2015

ilus masin :think: kahjuks pole mitte kuskil neid hoida :( muidu võtaks ära küll. Ja kui me neid masinaid üksteiselt vahetame siin eestis ega see 83 (millest on ka mul au osa saada) ei suurene, neid peaks siis vällamaalt juurde tooma. Enne aga vaja ilusat suurt garaaži kus oma haaremit hoida, esialgu õigemini maalappi kus see garaaž võiks olla :P
Image
Image

njaa- küsimus pigem selles, et kaua neid veel 83 on - satub mõne "spetsi" kätte ja on jälle üks vähem :roll:

hakka siis 155-tesid soomest kohale vedama :roll:

EDIT: numbrid kah
33-sid 1
75-tesid 4 (registris on 20)
90-id 0
116GTV-d 2
164 - 13 :wtf:
155- nagu öeldud 12
115 Spider - 9 ( 8-) )
ja muidugi kaks 105 seeria apastraati
Tegelikult ma olen normaalne....

Mis selle masina juures esmast tähelepanu vajab?
Ja varuosade hinnad, no mul on isiklikult võrrelda vaid 156-ga, ons ka odavamad siis või? :D
Võtku mind kurat aga huvitama hakkas...
Alfas are for nice people...

niipalju, kui ma tean, siis tagumine tiivakaar vajaks tegemist.

varuosadest:
- mootor on ketiga :thumbup: ainus kuluosa kipub olema õlipunni tihend (kui punn pole üle keeratud) ja filtrid ning kiilrihmad (kokku sisuliselt mitte midagi)
- tagasillas ei ole mitte midagi (peale rattalaagrite, mis maksavad 35 raha ringi ja on vahetatavad umbes 20 minutiga ilma eritööriistadeta)
- esisillas on stabika puksid (rõngad maksavad alla 1 raha tükist ja neid on kokku 4; stabikad ise maksavad 8 ning varda kinnituspuksid maksavad 3 raha tükist) ning alumised õõtshoovad (maksavad 55€ tükist) ja laagrid (maksavad 23€ tükist). Esisilla kapremondiks kulub kokku umbes pool sellest, mis 156 ühe poole vahetamiseks. Kuna neil sarniirid ei kulu nii kiirelt, kui puksid, siis ka puksid on eraldi vahetatavad (10€ tükist ja neid on sillas kokku 4)
-Pidurite täisring (absoluutselt kõik kettad, klotsid, sadulate ning pumpade tihendid JA uued pidurikolvid ning trossid kokku on alla 200€); millest kettad 15€ ringi tükist, klotsid ühele sillale 20€; ja kõik ülejäänu jääb alla selle (näitesk kui peaks mõni voolik vahetamist vajama, siis neid leiab umbes 5€ eest)

Kereosadest on ainsaks probleemsieks tükiks küljepeegel (mida elektrilisena on suhteliselt keeruline leida), mis sellel paistab korras olema

ja mis kõige parem-> vahetanud olen ühel masinal ühe esiõõtsad (puhtalt sellepärast, et ühe puksil oli lõtk sees ja mul polnud pressi käepärast) ning ühe tagumise rattalaagri (kokku siis umbes 40 tuh peale)

Kokkuvõtteks- ülalpidamiselt pole vist ühtegi Alfat, mis nii odav oleks (rääkimata sellest, et erinevalt rihmaga TS mootoritest EI OLE Nordil olemas surevat variaatorit-> vanakooli variaatorid on kordades töökindlamad)

supp wrote:ah miste jahute ostke mu 116 ära parem
Guud point- see on veel odavam üleval pidada :mrgreen:

ts wrote: 116GTV-d 2
Üks 116GTV on vist Alfanatico oma, kuid kellele kuulub teine 116GTV? :think:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

no see võib olla see mida ma ka mitmesetme inimese kaudu osta proovisin (igaüks rääkis, et ta tuttava oma jne, arvates et tegemist on erinevate autodega, lõpuks jõudsin ikka sama auto juurde) ja mis pole müüa aga mida see aasta remontima hakati aga väga palju pidi teha olema (nagu väideti, et peale mootori eemaldamist kukkus esiots kokku, kuna lanzerid koosnesid värvist)
aga ikkagi võib mulle pakkuda gtv-d soodsalt

supp wrote:no see võib olla see mida ma ka mitmesetme inimese kaudu osta proovisin (igaüks rääkis, et ta tuttava oma jne, arvates et tegemist on erinevate autodega, lõpuks jõudsin ikka sama auto juurde) ja mis pole müüa aga mida see aasta remontima hakati aga väga palju pidi teha olema (nagu väideti, et peale mootori eemaldamist kukkus esiots kokku, kuna lanzerid koosnesid värvist)
aga ikkagi võib mulle pakkuda gtv-d soodsalt
Ehk siis vist see samune masin: http://foorum.alfaromeoklubi.ee/viewtop ... 13&t=19872
:hi:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Alfa Romeo 33 wrote:
Ehk siis vist see samune masin: http://foorum.alfaromeoklubi.ee/viewtop ... 13&t=19872
:hi:
see ei ole samune auto- antud aparaat on Soomes.

See registris olev teine 116GTV peaKS olema legendaarne masin, millest kõik on kuulunud aga keegi pole näinud (kuna 3tk kanti maha, siis võib eeldada, et tegemist on liikumisvõimelise masinaga, mis pesitseb kuskil "kollektsioonis"). See, millest supp kõneleb on arvatavasti üks nendest kolmest (lisaks on teada veel ühte, mida ka siin kuulda on olnud, üks peaks olema veel 2 põlve 2,0; kuid selle saatusest pole midagi teada)