Hei,
Soovin enda autole varuosadeks osta ühte järgnevatele tingimustele vastavat Alfa 159't:
* Tõsisema tehnilise rikkega auto
* Soodsa hinnaga müügis olev eksemplar.
Rolli ei mängi mootor, selle seisukord ega miski muu. Otsin suuremat kogust varuosi sõidukile mida mina emotsionaalsetel kaalutlustel ei ole valmis "utiili" kandma, ehkki kindlustus seda teha sooviks.
Minu jaoks on ainus tõeliselt oluline näitaja see, et kõik mis on paremas esinurgas oleks terve ja korralik.
Tervitades,
Rando
rando@hobi.ee
Re: O: 159, mistahes konditsioonis
väga kiire ringvaade näitab, et alla 4000 Sa omale doonorit ei saa (umbes 4 tuh juures saab Leedust enamvähem sileda 159), kuid kogu esimese parema nurga jagu juppe jääb kõvasti alla selle numbri - kui Sul just külg maas ei ole..
Allcari põhjal: tiib 100; aluskate 30; logar 12; stangejupid ca 100; kapott 300; esistange 131; paneelitala ja stangetugevdus 260.-; võre 55; udutuli 20; põhituli 100 (ilma xenonita muidugi-> kuid see on võimalik ümber lükata, kui Sul see peal oli) -> kõik kokku ca 1100.- pluss värv ja venituspink

B osad küll aga kolmveerandi jagu odavamad

Tegelikult ma olen normaalne....
#3Hei,
Aitäh pakkumast, kuna kalkullis on sees veel sellised asjad nagu õõtsad, veovõllid jmt ning ka veljed otseselt mööda külge maha ei jookseks siis mõtlen hetkel doonori peale. Aga sinu pakutud numbrid on muidugi ahvatlevad, kas saan õigesti aru, et sinu käest oleks neid võimalik osta?
Külg on terve, kaassõitja uks võib olla kerge vigastusega, aga see võib ka ainult värviparandust vajada.
Aitäh pakkumast, kuna kalkullis on sees veel sellised asjad nagu õõtsad, veovõllid jmt ning ka veljed otseselt mööda külge maha ei jookseks siis mõtlen hetkel doonori peale. Aga sinu pakutud numbrid on muidugi ahvatlevad, kas saan õigesti aru, et sinu käest oleks neid võimalik osta?
Külg on terve, kaassõitja uks võib olla kerge vigastusega, aga see võib ka ainult värviparandust vajada.
Last edited by RandoM on 10 Feb 2015, 21:29, edited 1 time in total.
#4Ta mõtles seda.... www.allcar.ee
Yes, it's tricky, but assembling an Alfa always is! 

#5Loll pea on ihule nuhtluseks, nüüd nägin viidet ja vabandan kohatu küsimuse pärast.Faif wrote:Ta mõtles seda.... http://www.allcar.ee
#6Pole hullu.
Aga soovitaks ka pigem sul autopoodidest vajalikud detailid otsida või romulatest... uksed, tiivad, kapott jne. Tuleb tunduvalt odavam ja mõistlikum kui doonor osta, sest vaevalt kuskilt nii hea hinnaga 159t leiab, et see ära tasuks. Eeldan, et enamus detaile saaksid isegi tartust jano käest.
Aga soovitaks ka pigem sul autopoodidest vajalikud detailid otsida või romulatest... uksed, tiivad, kapott jne. Tuleb tunduvalt odavam ja mõistlikum kui doonor osta, sest vaevalt kuskilt nii hea hinnaga 159t leiab, et see ära tasuks. Eeldan, et enamus detaile saaksid isegi tartust jano käest.
Yes, it's tricky, but assembling an Alfa always is!