m: alfa romeo gtv 1996

Tervist.
Kellegil äkki huvi, mu alfa romeo gtv vastu?
Üleöö jooksid teatmata põhjustel kastist õlid välja, viga kahjuks ei tea, targemad oskasid öelda, et simmerling väsis ära.
Süda on sees 110kw, 2.0 bensukas, veel sees ka neljanda generatsiooni gaasiseade.
Kuna autol eelmisest omanikust peal ka võõrandamis keeld, ja oma nimele kirjutada ei saa, ning auto vigane, siis hingehinda ei küsi- tee oma pakkumine ja usun, et leiame üksmeele.
Vaatamis võimalus Tallinna.

http://www.upload.ee/image/4552885/rece ... 02227.jpeg

Rohkem pilte meilile või kirjutage sõnum ja saadan mmsi. :)

Ühendust võib võtta telefonil- 56865684 või e-mail vaido.peetso@gmail.com

Re: m: alfa romeo gtv 1996

:hi:
vaitss1 wrote:Tervist.
Kellegil äkki huvi, mu alfa romeo gtv vastu?
Üleöö jooksid teatmata põhjustel kastist õlid välja, viga kahjuks ei tea, targemad oskasid öelda, et simmerling väsis ära.
Süda on sees 110kw, 2.0 bensukas, veel sees ka neljanda generatsiooni gaasiseade.
Kuna autol eelmisest omanikust peal ka võõrandamis keeld, ja oma nimele kirjutada ei saa, ning auto vigane, siis hingehinda ei küsi- tee oma pakkumine ja usun, et leiame üksmeele.
Vaatamis võimalus Tallinna.

http://www.upload.ee/image/4552885/rece ... 02227.jpeg

Rohkem pilte meilile või kirjutage sõnum ja saadan mmsi. :)

Ühendust võib võtta telefonil- 56865684 või e-mail vaido.peetso@gmail.com
Lisainfo:

KÄSUTAMISKEELD
Piirangu seadmise kuupäev Piirangu seadja
05.11.2014 RANNAR LIITMAA, PÄRNU KOHTUTÄITUR

ülevaatus ja kindlustus puuduvad, masin toodud 2009 aastal Leedust. 99% tõenäosususega see masin enam mujale, kui varuosadeks ei sobi. Äraviimisel tuleb arvestada käru või puksiiriga (konnale seda masinat panna ei saa)

rool on kare, kesskkonsool hõbedaseks värvitud, mustad nahkistmed kulumisjälgedega, gaasiseade paigaldatud nii, nagu leedukad ikka paigaldavad (loe: paak on pagassi visatud), auto üldine tehniline seisukord suht teadmata, plekid sirged, plast enamvähem terve

Soovitus- paku Janole ( 58015798 ) , kui kellelgi üldse, siis ehk Tal on huvi selle vastu :hi:
Tegelikult ma olen normaalne....