Re: Suvaline pläma 2015

Kes soovib oma autole kvaliteetseid (originaal) juppe siis omal on plaanis tellida uued mootoripadjad.
http://ricambi.alfisti.net/

Selle nädala jooksul teen tõenäoliselt tellimuse ära, kui kellegil mingile jupile soovi on siis andke märku.
Saab tellimuse ühildada.

Ok, saab tehtud.
See üks tükk sobib mõlemale poole :)

Hetkel siis juba 2 tellijat. Ons veel keegi?

Update: tellimine lükkub edasi järgmise nädala peale.
Käin TRK's autot näitamas. Kuid aja sain alles järgmiseks esmaspäevaks.
Ootan Raini kommentaarid ära võibolla vaja omal veel midagi lisaks panna tellimusse.

mul tegelikult oleks kah üht-teist vaja :roll:

EDIT: da f**** ... 164 on siis nüüd uunikum jah... :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

Vaata ega siit midagi leia?
Seal on sinu uunikum täitsa olemas valikus :P kuid kas ka juppe seal leidub sellele või pigem sümboolne nimekiri :)

Slicer wrote:Vaata ega siit midagi leia?
Seal on sinu uunikum täitsa olemas valikus :P kuid kas ka juppe seal leidub sellele või pigem sümboolne nimekiri :)
kui tuningshoppi mõtled, siis ... ei ole seal midagi asjalikku (peamiselt overpraissd kräpp :mrgreen: )... siiski võiks korra vaadata (vaatan ja mõtlen, et ehk on mõnele teisele masinale midagi vaja, mida sealt saada võiks)

Eip. Mõtlesin carparts4less.co.uk veebipoodi.

Vanasti sai selle koodiga -15 naela ostult alla, kui ostukorvi suurus on 100 naela.
CP15LESS
Võid katsetada, sa ei pea ostu vormistama reaalselt, et teada saada. Sealt poest saan oma Inglismaa kontaktile tellida ja tema kaudu eestisse (nagu ma varem olen teinud juba).

E: katsetasin koodi, toimib endiselt!

:crazy:

kuram- ma pean hakkama iibeist kõike 164-ga seonduvat kokku ostma vist :eh: ikkagi uunikum

jaah, ja järgmine aasta vaheta siis numbrimärk kah selle musta uunikumi oma vastu ära. Kusjuures nendega on vist TÜV kah mingid omad diilid, et ei pea mahtuma tavanormidesse vms.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Slicer paneb selle nädalaga arvatavasti oma tellimuse lukku ja mul tekkis kohe kiusatus uus avada. Minul on aga seevastu huvi kasutatud juppide vastu ja müüjaks http://www.autolusso.co.uk/. Nii et kui kellelgi veel huvi sealt tellida siis kuu lõpuni on aega otsustada.
Loomulikolt ei ole kõik jupid neil e-bays üleval nii et jugelt võib küsida neilt siis otse või läbi minu ja transa summa selgub pärast kui kogu kompott koos.

Mul on Inglismaal Autolusso kaudu ka omad jupid ootel :P
Dan on kontaktiks. Seega :) saan jälle oma asjadega koos teele saata, kui on soovi.
Ricambist on plaan tellimus kokku panna alles järgmise nädala keskpaigas, kui TRK on üle vaadanud auto ja öelnud kriitilise pilguga-mida veel vaja.
Ma võin ise ka juppide tellimused/soovid edastada.

Slicer wrote:Mul on Inglismaal Autolusso kaudu ka omad jupid ootel :P
Dan on kontaktiks. Seega :) saan jälle oma asjadega koos teele saata, kui on soovi.
Ricambist on plaan tellimus kokku panna alles järgmise nädala keskpaigas, kui TRK on üle vaadanud auto ja öelnud kriitilise pilguga-mida veel vaja.
Ma võin ise ka juppide tellimused/soovid edastada.
Hoiame siis sidet ja toome need asjad korraga ära :thumbup:

Niisiis on mul enda tellimuseks vajalik info olemas. Võiks seljuhul ära teha.
Kes siin soovisid juppe- andke palun PSis kinnitus, et endiselt on soov.