Alfa Romeo GT 1.9 JTD Dexter

Kuna eelmine alfa jättis naisele suure augu hinge, siis paar kuud tagasi sai naisele muretsetud järgmine Alfa. Selleks korraks siis jäi valikusse 2004 a GT. Autot valides olid kindlateks kriteeriumiteks suur ekraan, punane või kollane nahk ja diisel. Kõige sobilikuma ja korralikuma isendi leidsin Leedust Klaipedast ühe eraisiku käest, varasemalt olin ka mõned masinad lähemalt üle vaadanud, kuid kõigil oli alati mingi aga juures või ei tekkinud seda õiget sidet autoga.Kui aga seda autot nägin, siis oli juba asi otsustatud, enne kui vana omanikule jõudsin tere öelda.
Auto oli väga hästi hoitud, tehniliselt korras, mõned nn olmemõlgi või kerelt leida, kuid see oli ka kõik.
Ostes nägi välja siis selline:
Image
Kuna autoga sai kaasa 18" veljed, kuid mis minu arust nägid tavalise hõbedasena suht igavad välja, siis said esmalt need ette võetud:
Image
Nüüdseks juba päris mitu tuhat km sõidetud ja on tekkinud paar pisemat probleemi...jõnksutamine 2000-2500 rpm kandis sõites ja nüüd lõpetas töö ka xenon tule ballast.
Muid probleeme pole tähendanud....
Auto lisadest: el aknad, 2 tsooniline kliima, püsikiirus hoidja, xenon tuled(org), punane nahk, navi, telefon, tegelikult vist peale navi, telefoni ja punase naha kõik neil standardis. Ahjaa...Mootor chipitud 132kw ja 380 nm peale.Mootor on 1.9 diisli kohaselt meeletult öko ja 132kw kohta väga reibas. Sealjuures kõik dokumendid olemas asjade kohta. Hetkel tundub, et isegi läbisõit on õige....vähemalt niipalju kui mina suutsin Eestis välja uurida ja vana omanik juurde rääkis, siis tundub, et kõik nagu klapiks(kuigi viimane asi mille järgi autot osta on läbisõit)
Hetkel näeb masin välja siis selline:
Image
[imghttps://lh5.googleusercontent.com/-HT422w-4_78/VP3DgK1pqxI/AAAAAAAAGIw/r7Wy576inQw/w958-h539-no/DSC_0152.JPG][/img]