156- tagaratta kalded?

Sai siis oma autol eisillas kõik õõtsad vahetatud ja sillastendi lükatud. Avastasin, et tagumine parempoolne rattakalle täitsa puusse :( Saab seda rattakallet kuskilt sisse-välja regullida? Kuna kokkujooks oli taga paigas, ei hakanud igaks juhuks tagasilda lammutama ja avastama
Alfaholic since 1997

156- tagaratta kalded?

sõbra 145-omab sama probleemi, et rattad taga kaldus ja mõlemad ning üsna võrtselt...-oskab keegi miskit tarka öelda? võimalik et viga vaid õõtsa puksides? õnneks õnnestus ta ka alfistide sekka värvata 8) kuid nüüd tuleb teda abistada :roll: vedrud ka üsna ära vajunud, kuid nende vahetamine ei andnud tulemust... :roll:

156- tagaratta kalded?

Endal on tagarattad natuke sellise kallega- / \. Uued vedrud, sillastendil ära kaidud. Jano ütles, et taga õõtshoovad on vasinud,ja kuna puksid näevad välja tervena (ainult et kiuksuma hakkasid) raha selle peale ei maksa kulutada.

156- tagaratta kalded?

Mul sama jama oma 156-ga et vajunud tiba ära tagumine ratta paar. Sillastend ei andnud samuti tulemust. Tagumised õõtshoovad peaks ära vahetama, siis peaks jonksus olema jälle. Puksid juba vahetasin, ei andnud efekti.

156- tagaratta kalded?

Alfa 145 millest VML räägib kuulub siis mulle. Üks omiku kui tööle sõitsin sõitis mu sõber mul kannul ja eila ütles et kui kurvi läbisin siis pidi ratas oma hea 30 kraadi kaldu olema, krt, enam ei julge sõitagi, äkki9 murdub midagi ära. Jumal teab kuna nii rikkaks saan et see ää parandada.

156- tagaratta kalded?

Seda, et ...EEE....

164 näiteks on kõiogi sillameeste suureks šokiks negatiivse kaldega :lol:

aga ülejäänud isendite kohta-> on olemas selline tore asi nagu sillastend :wink:

Kui selle stendi taga oi vähegi võimeline isik ja sillaosad on korras, siis saab ka silla sirgeks :roll:

TS@kuulnud igatsugu %&&(/&% sõnu, kuid reguleerimata sillaga pole veel jäänud :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....