Re: Suvaline pläma 2015

Kui kellegile peaks huvi veel pakkuma,siis Canadas Korralik auto restoration saade.Moningased alfad ka labi jooksnud ja muud kallist kraami eesotsas 1935 aasta Bugatti aerolihte coupega,mille projekti ehitus maksis 2-3 Miljonit dollarit.
viimane hooaeg oli taastamisel alfa romeo 6c 2500SS,sammuti mitme miljoni projekt.
esimest ja teist hooaega saab vaatada siit
http://watch-series-tv.to/serie/restoration_garage

Köh-> demoauto hinnalangus on meeletu (ca 1/3 alates hetkest, kui see on demoautoks määratud; tavaline auto kaotab salongist väljasõites ca 10%)

EELDADES, et Giulia baashind tuleb kuhugi 32 juurde ja QV tuleb kaks korda kallim (audi-bmw näitel), siis QV demoautona maksaks Pilotile ca 25 tuh; lisadega tavaline kuskil 12 tuh ) :think:

Samas QV-sid tõenäoliselt meeletu massiga müüma ei hakata, seega tahtes osta (näiteks) 1750tbi (või diisli) ja minnes kohale ning saades omale testimiseks kaks korda võimsama masina võib tekkida natuke vale eeldus auto olemuse kohta (MiTo näitel-> Pilotis oli testautoks 114kW enamiku lisadega aparaat... naisss.... ja kui sealt istuda ümber tavalise 1,4 peale, siis ei kannata võrdlus mingit kriitikat). Teistpidi on asjad paremini paigas (nt istudes 316 roolist 328 rooli on kõik sama... aga palju palju parem)

TS@läheb täna Pilotisse ja küsib :mrgreen:
Tegelikult ma olen normaalne....

Alfa võiks oma müügi edendamiseks saata igasse esindusse ühe QV niisama või siis mingi "omahinnaga".
Et rahval oleks mida imetleda ja tõsisele huvilisele katsetamiseks anda.
Kuidas United Motorsis on, kas neil on M3 prooviautona olemas?

M3 ei usu...

ja qv tuleb kindlasti...detsembris.... ja võibolla (ehk äkki) jääb ka demoautoks :twisted:

Slicer wrote:You know this...how?
nagu lubatud käisin Pilotis (jubinaste järgi) ja seal jutu käigus ei saanud ju ka tulevikku tähelepanuta jätta. Kindel ei ole enne, kui masin kohal on AGA oodatakse QV-d (ja kuna niikuini kõik sõita tahavad, siis äkki jääb demoautoks)

Miskipärast 8C ja 4C lugudega kaasnevale toetudes... usun, et esimene masin on võibolla juba ette ära ostetud :roll: