Re: Suvaline pläma 2015

kuna suuremjagu ksf-lasi on nn fiatalfa fännid, siis kas keegi oskab õelda mingit kohta kus on võimalik vana 7 kohalise vin koodiga fiati õiget tootmisaastat välja kodeerida, kohalikud esindused jäävad hätta sellega, nimelt on üks fiat ca 60nendate lõpust millel passis vale aasta ja tahaks seda õigeks saada aga vin 7 kohta ainult

supp wrote:kuna suuremjagu ksf-lasi on nn fiatalfa fännid, siis kas keegi oskab õelda mingit kohta kus on võimalik vana 7 kohalise vin koodiga fiati õiget tootmisaastat välja kodeerida, kohalikud esindused jäävad hätta sellega, nimelt on üks fiat ca 60nendate lõpust millel passis vale aasta ja tahaks seda õigeks saada aga vin 7 kohta ainult
:hi:

vanasti kasutati järgnevaid numbreid, seega mingit dekooderit (vms ei ole). KUI tegemist on mingi haruldasema asjaga (kupee või spider), siis on võimalik see numbrite alusel pisikese uuringuga enam-vähem paika panna (kuna tootmisarvud on neil kättesaadavad ja numbrid jooksevad järjest).

Kõige kindlam oleks pöörduda tehasesse, KUID kas ja millise vastuse sealt saab on teadmata

vaata, kas saad ehk siit mingit abi (tegemist küll US masinatega, kuid numbrid jooksid enamvähem sirgelt) http://www.international-auto.com/fiat- ... cation.cfm
Tegelikult ma olen normaalne....

kiirelt järeldades pakuks 68 või 69 sõltuvalt kerenumbrist (GBC viitaks nagu 903 cc mootorile, see tuli 68 välja ning alates 70 on selles tabelis gbc1)

seega puusalt-> kui number on alla 147146, siis 68 ja kui on üle, siis 69

MUIDUGI ei pretendeeri absoluutsele tõele (Itaalia autotööstus oli sel ajal väga "järjepidev" )

Uuest Giuliast

Ma ise mõtlen, et kas ikka julgevad QV kohale tuua? Peavad ju alati arvestama võimalusega, et ühel päeval, kunagi tulevikus peavad nad ju ka selle realiseerima. Eestis aga nii kallist Alfat müüa???
Ja siit tuleb kohe teine küsimus- kas on lootust, et selle Alfa turuväärtus võiks kukkuda kivina :mrgreen: , et siis ühel päeval, nt aasta möödudes, tuleks see QV müüki nt 25000eur/soodushinnaga 19500eur :P
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Peas tekkivad kindlasti ostu motted uue alfa müügi tulemisega aga pigem peaks ikkagi mōne aasta kannatama ja leppima järelturu masinaga tulevikus.Lihtsalt siiani on uue alfa ostmine eestis taielik overkill,suht baasvarustuses 159 maksis uuena ca.25000.- 4-5 aastaga oli masin kaotanud oma uue väärtusest 2/3. Samas peale 5 aastat enam järelturu hind nii kiiresti ei lange.
juttud ja alfa plaanid olid ju et 2017 peaks müügi jōudma uus preminum klassi sedaan,mis peaks oma olemuselt konkureerima hakkama 5 seeria bmw ja muu selle klassi autodega.Huvitav mis hinnast alates uus sedaan müügi tuleb.
Mis üldse kunagi ammu alfa 166 uue hind oli,keegi ehk mäletab?

Ranno wrote: Mis üldse kunagi ammu alfa 166 uue hind oli,keegi ehk mäletab?
kui müügile tuli 156
siis 2.0ts maksis 275 või 280K EEK-i ilma kliima (+20000EEK-i) ja valuvelgedeta +10000EEK-i
2,5V6 aga maksis 320K EEK-i koos kliima ja 15" velgedega, aga riidest sisuga

Mäletan sest kunagi tööandja ostis ühe ja naaber reklaamibüroo bossid 2tk. :)

166 võis olla 350 kanti (2,0ts) aga võin ka mööda panna
samas mäletan ühte hõbedast 2,5V6 mille hind salongis oli 450K EEK-i (nahksisu ja velgedega)
Seitsekümmend Viis

suure sedaani hinnaks pakuks kuskile alates 50 juurde (eeldusel, et säästuversiooni ei tehta- säästuversioon.. a la Audi A6 1,8.. võiks kuhugi 42 kanti tulla.. ) Ghiblist jääb arvatavasti kriipsujagu odavamaks

eks hinnapoliitika selgub siis, kui Giulia hinnakiri paigas on (Giulia baasversiooni hinda ei kujuta siiani keegi ette :-)

159 polegi enam eriti kuhugi kukkuda.

Kui aga mõelda, siis need mõnetuhandesed masinad on tegelt ikka varustusevaesed ja lahjad. Ja korralik moto + varustus maksab kahjuks ka aastate pärast.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Oskab keegi kommenteerida, kui heas konditsioonis on Saksamaal odavama otsa 159sad, mis on müügis umbes 3500 euroga?
Kas seal ongi 159d odavamalt saada kui siin Eestis või on karta, et tegu kehvemas konditsioonis masinatega, kui siin 5000+ euro ringis masinad? 8-)
Kui keegi oskab kommenteerida, siis oleks tänulik. Sugulase tuttav tegeleb masinate toomisega Saksamaalt, seega mõtlesin, et ehk oleks mõistlikum sealt miskit lasta tuua, kuna siin on 159te valik suht kesine ning tükkmaad kallimad ka. :angel:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

tasub ka soomest 159 vaatada,pea 75 masinat pidevalt müügis,hindu ei tasu karta kuna kui masina maalt valjaviib on voimalik algul makstud ühekordne automaks osaliselt tagasi saada,sellisel juhul jaavad hinnad eesti turu kandi aga valikut jagub.