156 mootor jõnksutab

K.Kotkas wrote:wrong. Tallinnas 1077 eek. Õhulugeja.
http://cgi.ebay.co.uk/Alfa-Romeo-Fiat-A ... dZViewItem
Ma ei teagi, kuidas suhtuda sellesse ebay pakkumisse...

Eestist vaevalt, et alla 4500.- uut lugejat saab. Vahetasin ise kevadel, kuid karvane tunne on, et need lugejad on Alfade puhul suht kulumaterjal.

Ma pole küll 100% kindel kuid 1. käiguga väga aeglaselt venitades kipub masin veidi eba ühtlaselt liikuma ehk siis kergelt jõnksutama. Tundub jällegi lugeja kapsaaeda minevat.

Aga see selleks. Ühesõnaga oleks huvitav kuulda kui keegi sealt tellib või leiab selle müüja statsionaarsema müügipesa.

PS! 1 soovitus: kui ostate lugejat, siis kindlasti tasub tsekkida täpne lugeja number st. tavalise 2.0 ja 2.0 JTS omad näiteks on erinevad ning ei funka teise mootori puhul absoluutselt. Kuigi välimuselt on lugejad täiesti identsed.

156 mootor jõnksutab

Deem ajasin sassi numbrid suurest eufooriast :oops: Üle tuhhi maksis ikka, aga kindlasti alla 2 kilo..tõesti teglt ei mäletagi enam..ja tśekki ka pole :D Tõesti vabandust. Aga Starfild, küsi TRK-st toda õhulugejat, miskit 2 tuhande kanti oli seal hinnaks vist või tiba alla (98a 2,0TS). Vähemalt poole odavam kui Faktost :P

156 mootor jõnksutab

Alfar wrote:PS! 1 soovitus: kui ostate lugejat, siis kindlasti tasub tsekkida täpne lugeja number st. tavalise 2.0 ja 2.0 JTS omad näiteks on erinevad ning ei funka teise mootori puhul absoluutselt. Kuigi välimuselt on lugejad täiesti identsed.

Seda tavalist Twin Sparki õhulugejat on ka kahte erinevat, 114 ja 110 kW'sele.

Kuid aru ma ei saa, miks ostetakse sellist asja Eestist, kus hind kordades kallim... :roll:

156 mootor jõnksutab

Priitp82 wrote:Nii, lugu siis selline, et
Kus muidu säärasele järeldusele jõuti? Kas 'pirni uulitsas' või esinduses?

Mul endal nimelt suht sarnane jõnksutamine, nii umbes 2k pöörde juures ei ole lihtsalt võimalik sujuvalt liikuda :(

See plokikaane jutt ajab juba vaikselt hirmu nahka, kuna nende palavate ilmadega läks temp. seier ikka nii mõnigi kord ummikus istudes sinna üle 110 kanti - samas päris põhja ja tuld põlema ei löönud jälle kordagi. Mine võta nüüd kinni.. :o Õhulugeja ja küünlad ka kontrollitud.
Last edited by pint on 23 Jul 2007, 23:09, edited 1 time in total.

156 mootor jõnksutab

nii tere kas kellelgi on v6 mootori neid vahelülisid kummist mis on nende läikivate torude otsas vahemuhviks........seal auk sees mul ja tõmbab lisaõhku.....need torud on kohe mootori peal...loodan et saite aru.....ma ei oska paremini seletada :D:D