M: Alfa Romeo 156 SW. 2002a. 110kw

Tere,
Käesoleva teema algatamise põhjuseks on asjaolu, et kahjuks ei õnnestu siiski mitme sõidukiga samaaegselt nii palju kui sooviks liigelda. Seega olen sunnitud looguma ühest neist. Kuna aga teine on minul olnud viimased ligi 9 aastat otsustasin loobuda kevadel soetatud Alfast.
Auto ise on aus. Vähemasti nii tundub minule. Minu käes on ta olnud alates käesoleva aasta kevadest. Selle aja sees olen liikunud temaga vaid mõned tuhanded kilomeetrid, kuid teostatud sai ohtralt remonditöid, mille tulemusena on nüüd auto päris heas seisukorras. Kokku on autot remonditud ca 1700 raha eest (Värske mootor, koos kõigi vajalike rihmade, tihendite ja rullikutega. Uued amordid. Mõned puksid ja muud kuluosad). Arvestades auto väljalaskeaastat ja Eesti ajalugu ei ole auto uus. St. et uus omanik leiab ka endale kidlasti meelepärast tegevust, kuid ilmselt minuga võrreldes päris sümboolsete väljaminekutega.
Oleks hea meel, kui uueks omanikuks saab keegi, kes oskab auto eest hoolt kanda ja väärtustab seda rohkem, kui lihtsalt "plekki".
Müügikuulutuse link auto24-s: http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=d400
Autost lühidalt:
Alfa Romeo 156 SW. 2002a. 2.0l. 110kw.
H. 2400€ (mis on oluliselt alla selle, mida olen mina sellesse autosse investeerinud, kuid ka see on läbiräägitav)
Kontakt: privaatsõnumina või telefoni teel (leitav kuulutuses)