Kusjuures.Faidia wrote:...
läksingi üks hommik Lasnamäele üht mõistlikuna tunduvat pakkumist uurima. ja tolle ka peale proovisõitu kohe ära 'kosisin'...
Faidia wrote: EDIT: unustasin ära mainida et ma vist ei tahagi ennam ühtegi teist automarki oma garaaži. see hulluse pisik pole sugugi naljaasi
urmask wrote:Ma ka vaikselt otsin puutetundlikku ekraani oma autole. Järelturult pole seni ühtegi leidnud. Uut ei raatsi osta.
Androidi omad maksavac ca 450-500€ ja üle selle.
Kui mingeid lahendusi leidma hakkad, anna märku
Kus kohas sa 300€ varianti nägid?Faidia wrote: kusjuures nii €300 on ka võimalik miski Androidikas saada. iseasi kui vastupidav variant see on. igatahes thumbs up et varsti rikkaks saaks et midagi korralikku aretada (sest subwoofer oleks ka hea paika saada irv)
Kui kõlarimajanduseks läheb, siis kõlarite ostmisel soovitan jälgida dB-d, ehk siis kui suure tundlikusega kõlarid on. Mida tundlikumad on seda parem. Sest tundlikuma kõlari jaoks ei ole vaja helinuppu eriti palju keerata, kuna toodab kvaliteetset heli madalama volüümi juures.urmask wrote:ts, selle jutu võiks eraldi teemaks hoopis teha ja sinna koguda ka soovituslikud kõlardi ja juhendi
Ma enda auto kõlareid kontrollin ilmselt kevadel. Hetkel veel ootan oma klambreid ja juhtmeid... Ma pakun, et mul ei ole Bose süsteem.. tundub suht kopikas kogu variant olema, isegi MP3'e ei mängi mu makk
eraisiku käest ostsin. vahepeal nagu veniks käigud, hetkel suuremat hullu pole. esmaspäeval läheb vahetab õli ära, ehk on paksuks läinud vms. kui ei aita siis tuleb mõtlema hakataAlfa Romeo 33 wrote:Kas tegu selle sama masinaga mida endised Magasini tänava autoärikad müüsid? Sel firmal muutuvad nimed sama kiirelt nagu mõni mees naisi vahetab.![]()
Kuidas muidu 159 automaatkast end üleval peab? Sujuvalt vahetab käike?
Jõudu ja paksu rahakotti.
Return to “159/Brera/MiTo/Giulietta”