M: Alfa 33 ´87

Auto on esiveoline 1,5 77kW, jäärajal sõitmiseks, kuna on arvelt maha võetud.

Vahetasin karbid ära ja keevitasin põhjaall augud kinni, Vajab paremat esirattalaagrit, veepump teeb häält, käsipiduritross on katki ja küünlad-juhtmed võiks ka uued panna.

marco25@hot.ee

marco wrote:Auto on esiveoline 1,5 77kW, jäärajal sõitmiseks, kuna on arvelt maha võetud.
Vahetasin karbid ära ja keevitasin põhja all augud kinni. Vajab paremat esirattalaagrit, veepump teeb häält, käsipiduritross on katki ja küünlad-juhtmed võiks ka uued panna.
marco25@hot.ee

Õige tähelepanek, hind on jäänud panemata!

Tegemist on ikkagi algmaterjaliga suurte tegude tegemiseks :D

Kui ma saan 3500.- olen tegelikult rahul, saan küll ainult oma tööraha tagasi, aga ma arvan, et rohkem pole ka võimalik.

Sisaldab terast ja malmi vast 1000.- eest ning alumiiniumi paari-kolmesaja eest.

elektrijanku88 wrote:äkki saaksid mõned pildid ka üles kuhugi panna???? :roll:

Pean kurbusega tunnistama, et mul polegi alfast pilte. :cry:

Aga mu digikas tuleb järgmisel nädalal tagasi, siis püüan esimesel võimalusel ära teha ja üles riputada.

Auto seisukorrast veel: tagumiste õõtshoobade puksid on minu arvates vaja ära vahetada ca 200.- oli komplekt (4tk).

Sellised asjad leidsin autoosad.ee lehelt ja kirjutasin mõned hinnad välja:

Veepump 385.-

Hammasrihm 2x64.-

Esipiduriketas 63.-

Seisupiduritross Parem: 90.-

Vasak: 106.-

Veovõlliots sisemine: 82.-

Välimine: 326.-

Alfa asub Tartust 7-8 km Narva maanteed välja sõita.

Täpsem koht Möllatsi.

Kurja!

Sa tahtsid hoopis teada kust ma puksid sain, eelmine aasta vahetasin oma eelmisel alfa 33 puksid, ostsin need Tartust Autoringist!

marco wrote: Sa tahtsid hoopis teada kust ma puksid sain, eelmine aasta vahetasin oma eelmisel alfa 33 puksid, ostsin need Tartust Autoringist!

Mags, ma lähen KOHE HOMME HOMMIKUL autoringi ja uurin järgi. Kui TÕESTI on, siis hangiks neid palju.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)