Alfa Karikasarja IV etapp- AlfaRing 2007 START 08:30 JÄRVELT

Praegu nn kindlaid tulijaid 6 kodanikku, + veel vabaklassi soovijad.

Hetkel paistab, et vabaklass on populaarsem, st olen ise kah ühe vabaklassi liikuriga lisaks rajal.

Aga kus on kõik suured kiirusekummardajad Luman, TL, ts jne. Ühesõnaga kõik teie, kelle jaoks olid Raplas kiirused LIIIIIIGA väiksed?

Pange end kiirelt kirja! muidu tuleb 3 alfat ja 50 vabaklassi, st kodanikke, kes on huvitatud lõõride puhastamiseks rajal, ja Saugas on võimalik see päris eduliselt :D

Nohh! kõik Te 1000 foorumikasutajat :D

PS! hetkel ei tahaksmuudes margifoorumites reklaamida, st üritus esmalt siiski alfadele ja kui tõesti tuleb 8 masinat, siis laseme ka mingi koguse teisi peale.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Anthrax wrote:Kuidas muidu rajal on- Kas kannatab tulla täiesti tänavakonditsioonis autoga?
Pidurid elavad selle üle? 147; 2,0TS Sel.

Kas üks inimene võib sõita 2 autoga? (alfaklass ja vabaklass)

H.

Eks me kõik sõida seal oma igapäeva liikuritega. Samamoodi sõidan ka ise oma Alfaga suures klassis ja ühe vabaklassi liikuriga vabaklassis. See keelatud pole.

Nüüd aga kõige tähtsam!

Kuna huvi Alfadega ringil sõita on mmm.... olematu, siis tänasel org komitee :D koosistumisel võeti vastu otsus:

Aega registreeruda on kuni 16 august k.a .
Peale seda otsustame, kas tuleb üldse sellist üritust nagu "AlfaRing", või kuulutan teistes foorumites välja OpenTrack-i.

Loodan, et saame ikka mõned alfad kohale, et teha sõit ALFAdega + lisaks vabaklassi kõik soovijad ( max 20 autot), kelle masin vastab kõigile tänavasõidu nõuetele (auhinnaväliselt ka äkki? mõni spetsiaalauto).

Ootan tormilist registreerumist!!!
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

ma loodaks peamiselt itaalia sõidukeid näha, nagu alati...

ma lihtsalt armastan neid...

ärge muretsege:

ega siis ei pea gaas põhjas punnima ju 160-ga kurvi poole

igaüks sõidab nii nagu seda ohutuks peab.

täna peaks meilinglisti ka memo minema laiali.

Olgem siis aktiivsed ja ärgem kurnakem hr BND närvikava liigselt. Ta on siiski aasta tippsündmuse organiseerija. Sündmuse mida paljud on mitu aastat oodanud, sündmuse, mille nimel on elatud...

Alfa !