Re: Suvaline pläma 2016

Alfa Romeo 33 wrote:http://www.auto24.ee/used/1613185
Keegi midagi sellise isendi kohta oskab rääkida? Juppide saadavus vist on suht kehv Eestist? Remondikoha leidmine ka Eestis suht keeruline?
Lihtsalt üks teema, üle lahe Alfa foorumist http://www.alfabbs.fi/viewtopic.php?f=4&t=27578 - ma muidugi ei tea kas sa Soome keelt oskad
kunagi oli üks selline ka Rakveres - ühe puiduettevõtte välismaalasest omanik sõitis ssellega ringi ...

Ma usun, et ega seal miskit väga keerulist ei saa remontimisega olla ... igasuku värstube (VKM, Carmus ...) o siin Eestis ka, kes oskavad ja julgevad eksootikat remontida (esinduses vaevalt et vana asja remonti väga personaalselt võetakse) ja alati võib ka Soome viia :), kus on sellistega reaalne kogemus.
Seitsekümmend Viis

IV põlve QP on remondi mõttes üks hea auto :roll:

esisild on lihtne-> ühe õõtsaga, tagasild on keeruline (100 varrast). Positiivne aga on see, et erinevalt uuest QP-st on sillad eraldi remonditavad ja tükid ei maksa miljonit ega vaja ka mingit kõrgemat inseneriharidust.

Ma arvan, et enamik hakkajaid suudab seda autot probleemideta remontida :-)

kulu osas_> enamik juppe on odavalt saadaval... esimene rooliots nt 24.-; poldid puksid on olematu summaga... pirnid on ka odavad... filtrid, küünlad jms mudru on laiatarbekaup jne

samas spetsiifilised tükid maksavad kriipsuke rohkem (veepump nt 400.-, sarniirid 125.- jne)

igapäevaseks kasutamsieks veidi kulukas, kuid arvatavasti ei midagi hullemat)
Tegelikult ma olen normaalne....

hmmm back to the roots :-)
Image
Image
Image
ning
Image
Image
Image

muuseas- ei mäleta hetkel kes oli see tark kodanik, kes ütles : "ainus kaamelist parem asi kõrbes liikumiseks on Rolls Royce"

Slicer wrote:Selline video jäi ette.

https://www.youtube.com/watch?v=Y8x1wdxJ6QE

Need Alfa hoolduskulu numbrid on küll absurdsed...
Selle osa tegemise kuupäeva ei osanud otsida, aga äkki ongi seal asjad nii kallid? Alumine õõtshoob 200 naela. Kiire guugeldamine andis 90 dollarit. Vbla otsisin ale asja.
Samas 159 ülemine õõts on ca 250€.
--
Urmas

See ei ole väga vana osa, sest Vicki on juba suht daam juba seal videos. Ning ta räägib autodest, mis on saavutanud tulevase klassika tiitli ja enam hinnas ei lange, ehk siis see juhtus nii 1-2 aastat tagasi. Vähemalt GTA hinnad pole enam langenud sellest ajast saadik, pigem tõusnud.

heheheheeee

need ikka ei väsi-> mulle meeldivad absoluutselt üle kõige sealt kaks kasutajat-> üks kellel on mazda 6 2,5 ja kaks ökopunni ja loomulikult taksojuht VW Pologa :mrgreen:

Niisiis on siis kohalikud täheldanud erinevate tanklate kütusekvaliteeti?Mõtlen just seda, et kuidas auto mingi tankla kütust sööb?Miks siuke uuring?Sellepärast , et muidu olen Tartus ainul terminalis tankinud ja sai üks vähe pikem tripp tehtud(tartu-pärnu-keila-tallinn pluss tallinna linn) ja sain keskmiseks 7,5.(see lahtirvutatuna täispaagi järgi)Sai siis Tallinnas Olerexis olude sunnil paak uuesti täis pandud ja hetkel on seier kukkunud ainult 1 kriipsu ja nõks peale alla.ehk siis 200km mnt ja mingi 50 Tartulinna otsa.mõtlesingi kas Olerex meeldib masinale rohkem või hakkab midagi prse minema? :D

Nägin täna jälle seda valget Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD mida Pilot siin eelmise aasta lõpupoole müüs. Väga ilus nägi välja, tundub et masin sattus headesse kätesse ning viimased korrad kui olen silmanud seda masinat, siis alati on auto ilus puhas olnud. :wave:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.