3.0 12v on peal ja isegi töötab ja sõidab. Plokikaaned keevitasin ringi ja veepump on ka 2.5 oma. Selleks oli vaja 3 liitrise plokil freesida veepumba labade kohta sügavamaks. Ühesõnaga.. sain termostaadi sedasi samasse kohta kus see 2.5 oli.
Kevadeks pean kuidagi amortide raha kõrvale panema. Plaanis bilsu b6 ette ja taha. Ja esisilla võiks tegelt tervenisti välja vahetada.
no nii... Mootori poole pealt jäi veits pooleni. Algul ei läinud üldse käima. Bents ja õhk ja säde kõik oli olemas ja noo ei läinud. Milles viga?
MIngi aja jooksul olid pihustid kinni jäänud. Ühel aitas lihtsalt vastu garaazi seina viskamine

teisi ei päästnud see ka. Tuli välja, et vana 8v 2.0 kasutab samu pihusteid vist. Noo igatahes leidsin oma varudest "uued" ja saingi käima. Õulugeja on 2.5 oma... koos ajuga. No ja niipalju kui ma sellega see sügis salaja liikusin vb mingi 5km kokku siis nagu sõitis. Kindlasti tahab ta pikemat sõitu, et aru saada mida veel vaja on. Bensupump on ka uus riiulis. Vana oli kokku jooksnud. Jaurasin sellega tunde pidin juba loobuma. Millegipärast TS motiveeris mind kuidagi niipalju et ma jändasin pärast sellega veel paar tundi ja sain isegi tööle. Muidugi see hääl mis ta teeb ei ole tervislik.
Kurat! need 5km mis ma sellega kokku sõitsin ... jube hea tunne oli ikka.
Kevadeks:
1. uued amordid (praegused konid kolisevad )
2. Mootoripadjad peab uued kuskilt otsima
3. Pidurid üle vaatama (seismine on auto surm)
4. esimesed uksepolstrid leiutama
5. ÜV ja kindlustus