Re: Suvaline pläma vol 2017

Otsisin puksiiriteenust ja valisin firma, kelle tehtud tööde galeriis on selline pilt:
qwe2-300x205.jpg
qwe2-300x205.jpg (24.68 KiB) Viewed 4927 times
--
Urmas

Slicer wrote:http://sirck.com.au/jasons-sr20-swapped ... omeo-2000/

Selline kombo siis Alfa GTV 2000 + Nissan SR20DET mootor.
Meeldib ja ei meeldi ka.
Hästi sõnastatud. Meeldib, et vana klassika on korda tehtud, ei meeldi, et nad selle vahepealseks tegid. Oleks võinud teha kas täielikult tänavale või täielikult rajale. See vahepealne on natuke kummalise olemusega. Ma ise eelistaks tänavale tehtud isendit.
--
Urmas

urmask wrote:Pilotil pole enam rendiautot :(
iqlg6s[1].jpg
Äkki rendivad selle vasakpoolse välja sellisel juhul? :twisted:
Siin eelmine nädal jäi Pirita-Kosel silma üks hõbedane Alfa Romeo 75. Oli teine täitsa sõidukorras ning liikus omal jõul. 8-)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

selle 164-ga on asjad natuke vildaki - ma nüüd ei mäleta, kas see pidi olema taastamiseks minev auto või on see doonor (neid oli varem seal kaks tükki kõrvuti)

manuaal 3,0 24V Super (94 või 95 aasta)- olla pikka aega garaažis olnud ja oodanud. Kurb tegelikult on selliste masinatega (päris päris kurb)- jäävad 100.- maksva veaga kuhugi vedelema, kuniks viis-kuus aastat hiljem on vaja elluäratamiseks juba viiekohalist summat ja nii nad utiili jõuavadki
Auto ise on ju "väga haruldane" ja müüa saab ainult väga suure raha eest. Ma olen seda juba siin sada korda öelnud aga ei saa kuidagi üle sellest eestlaste "aga vaata kui palju see maksab, kui see korras on" mentaliteedist.

Auto maksab palju raha ainult siis, kui keegi on nõus selle eest palju raha välja käima. Sama tegelikult juppidega...
Tegelikult ma olen normaalne....

Seal oli ka uusi Giuliasid juba remondi ootel. Ühel oli kapoti aknapoolse ääre juurest midagi maha kruvitud.

Üleüldse oli seal neid remonti ootavaid Alfasid päris palju :) Nii uusi kui ka vanu.
--
Urmas

töökäed on siis juppe pole; jupid on, omanikul raha pole; omanikul raha on, siis töökojas aega pole; töökojas aega on, siis on tõstukid täis

umbes selline ring kipub nendega olema (sõltumata remondikohast)

On muidugi olemas esindusi, kus tööde ootel olevad masinad peidetakse ära selleks ette nähtud nurgatagusesse, et mitte halba muljet jätta

ts wrote:töökäed on siis juppe pole; jupid on, omanikul raha pole; omanikul raha on, siis töökojas aega pole; töökojas aega on, siis on tõstukid täis

umbes selline ring kipub nendega olema (sõltumata remondikohast)

On muidugi olemas esindusi, kus tööde ootel olevad masinad peidetakse ära selleks ette nähtud nurgatagusesse, et mitte halba muljet jätta
Hetkel on ooteajad seotud rehvivahetustega paraku.
--
Urmas

Sellega seoses- viskasin nädalavahetusel talverehvid keldrisse :)

Hüppasin siis 164 rooli ja võtsin suuna tööle.

30km/h hakkas meeletu vibra peale, 60 pealt vaikus ja maanteel kiskus veel ainult natuke kuniks kiirus jõudis jälle 30 juurde ...

Dääm... Veljed tasakaalustatud ja puha ...

Kohale jõudes vaatasin siis rattad üle (et noh ainult outside märgiga rehvid küll aga äkki läks valesti) ja mis ma näen - mõlemad parempoolsed rehvid jooksevad valepidi (pagan kyll - jälle , mõtlen)
Siis vaatan vasakut külge ja ... Seal on rehvid õigetpidi :shock:

Ja nyyd viimased mitu mitu mitu mitu mitu tundi mõtlen, et kuidas kurat on võimalik, et ühel pool autot jookseb muster ühtpidi, teisel pool teistpidi ja mustriplokid ning suunajooned on vastupidides suunas... Samas on kõigul rehvidel ilusti outside märgitud

Kuulid koos - täielikult ...

Vist on uusi rehve vaja ... Mis oleks õigetpidi ja kulumata ning vist peab minema ka sillastendi (kuigi talverehvid vedasid ilusti otse)...