Re: Suvaline pläma vol 2017

1/3 GTAdest on vist pidevalt pakkumises (nii kaua kui suudan meenutada on alati üks neist passiivses või aktiivses müügifaasis olnud)

kuna see eelduslik hind on 147 kohta natuke karm, siis eks peabki oksjoniga proovima (eeldaks,e t lõpphind jäöäb kuhugi 5500-6000 juurde ning masin jääb müümata :P)
Tegelikult ma olen normaalne....

rehviteema juurde - hommikul istusin autosse ja mõtlesin, et eks nüüd paistab, kas jäävad rattad alla või mitte

vibra on jätkuvalt alles aga oluliselt talutavam - võiks öelda, et pea olematu

[oimullemeeldib164]

millal plaanid tellimuse teha?

mul vist oleks midagi vaja aga ma ei ole kindel, kas alfisti.net'ist või alfaworkshopist /OKP-st (nv vaatan üle, mis mul olemas on ja siis saan hakata mõtlema)

Võiks selle kuu jooksul ära teha.
Mul asjad valitud ja ostukorvi salvestatud. Kui midagi tuleb veel meelde siis lisan sinna ja ka sinu ostu.
Hetkel on saatmine 18 eurot+5 eurot PayPali tasu.

Sai täna Ferrari California kõrval sõidetud. Sound oli ikka väga mahe, kui gaasi vajutati. :twisted: Üritasin fooritaga tühikäigul seistes ka selle masina mootori nurrumist kuulata aga 5. seeria BMW diislilõgin käis üle ja rikkus kogu romantilise hetke. :mrgreen:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Alfa Romeo 33 wrote:Sai täna Ferrari California kõrval sõidetud. Sound oli ikka väga mahe, kui gaasi vajutati. :twisted: Üritasin fooritaga tühikäigul seistes ka selle masina mootori nurrumist kuulata aga 5. seeria BMW diislilõgin käis üle ja rikkus kogu romantilise hetke. :mrgreen:
Korra Piloti esinduses istusin ja ootasin oma autot, kui seal ümberparkimine hakkas ja ühele Ferrarile hääled sisse pandi. Ma ehmatasin nagu kassipoeg ja võpatasin tooli peal. Õnneks ma sain oma näo kenasti Giulia brožüüri varju peita...
--
Urmas

on originaalvärv-> Värvikood peaks olema 117B nimeks Rosso Brunello... IRL väga äge värv on

ts wrote:on originaalvärv-> Värvikood peaks olema 117B nimeks Rosso Brunello... IRL väga äge värv on
Täname-täname. Selle info panen nüüd kõrvataha ja jätan lauale. Tont teab mis mõtteid sellega seoses pähe võib tulla kunagi. Hõbedane pole ikka meeletult kutsuv värv lihtsalt.