Re: Suvaline pläma vol 2017

Traktor wrote:Hõbedane pole ikka meeletult kutsuv värv lihtsalt.
Hõbedast ei saagi väga värviks nimetada. :mrgreen:
Tumedamad värvid on IN, kui ikka tumedama värvitooniga auto ära poleerid ning vahatad, siis rohkem sõnu selle jaoks vaja pole, mis Sulle sealt vastu vaatab. 8-)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Aimatavalt Leslie QV ka nähtud. Kena toon masinal.
Suvalist pläma ka kalalkäigu masinatest. (kala ei saanud)
DSC_0215.JPG
DSC_0215.JPG (193.03 KiB) Viewed 5830 times

Slicer wrote:Võiks selle kuu jooksul ära teha.
Mul asjad valitud ja ostukorvi salvestatud. Kui midagi tuleb veel meelde siis lisan sinna ja ka sinu ostu.
Hetkel on saatmine 18 eurot+5 eurot PayPali tasu.
Selgub, et mul ei ole midagi vaja :)

164 on ikkagi juba uunikum ning sellele midagi ei pakuta, 155 ja 145 tükke on pooleteise auto jagu
Tegelikult ma olen normaalne....

Slicer wrote:Ok :)

No ma veel ise ka ei telli...
Raha läks hetkel hoopis uue arvuti peale :P
See arvuti teeb su auto paremaks, kiiremaks? :P Sest teist põhjust raha mitte kulutada autole ei tohiks siin foorumis küll olla :D
--
Urmas

urmask wrote:
Slicer wrote:Ok :)

No ma veel ise ka ei telli...
Raha läks hetkel hoopis uue arvuti peale :P
See arvuti teeb su auto paremaks, kiiremaks? :P Sest teist põhjust raha mitte kulutada autole ei tohiks siin foorumis küll olla :D
Ei taha koguaeg oma vaba raha auto alla ka panna...
Sanity check lihtsalt :D

ja kui autot ei saa kiiremaks, siis saab vähemalt logida foorumisse kiiremini NING otsida varuosi poole nobedamalt poole suurema ekraani pealt JA teha gtaV-le Alfamod'e

:)

ts wrote:ja kui autot ei saa kiiremaks, siis saab vähemalt logida foorumisse kiiremini NING otsida varuosi poole nobedamalt poole suurema ekraani pealt JA teha gtaV-le Alfamod'e

:)
Mõistlik oleKS investeerida (tavainimene ei oma HÄRMA TALU, kuhu pandi tasuta) ka valguskaablisse. sinna tuleb pilt veel kiiremini :mrgreen:
Seitsekümmend Viis

offtopp aga minu arvates on mõistlik Alfade sisu jätta originaaliks - ma ei ole näinud (vist) ühtegi Alfat, mille sisu oleks tuunitud paremaks, kui originaalis. Vähemalt ei meenu