Vahetasin rakisega mootoril hammasrihma ära ja nüüd tühikäigul lonkab natuke ja pihusti anduri tuli ka põleb milles võiks probleem olla kas äkki pihustites õhk vahel või mõni küünal ära ????
156 2.0 selespid 2000a
Mootor lonkab tühikäigul
#2pihutites ei saa õhku olla... survestatud süsteemist kaob see kiirelt
pigem kontrollida kõik pistikud
mis vahepeal lahti olid (! kui lonkab alles sooja mootoriga, siis peamiselt lamda pistikud, kui kogu aeg, siis tühikäigumootor ja õhulugeja)
Edu
p.s. pihusti andurit EI ole olemas-> see on check engine tuluke, mis tähendab, et kuskil pritsesüsteemis on midagi valesti (reeglina kas andur tagant ära või siis ei tööta)
pigem kontrollida kõik pistikud

Edu

p.s. pihusti andurit EI ole olemas-> see on check engine tuluke, mis tähendab, et kuskil pritsesüsteemis on midagi valesti (reeglina kas andur tagant ära või siis ei tööta)
Tegelikult ma olen normaalne....
Mootor lonkab tühikäigul
#3Mootor lonkab kohe külmast pealekäisin täna ühe tuttava mehaaniku juures see aravas et lamda andur mõõtis seal testriga pistiku juurest ja küttuse kulu ka tunduvalt suurem
Mootor lonkab tühikäigul
#4ühenda siis lambda üldse järelt ära-ja lambda ei pane mootorit niivisi surema, nagu sa mulle kirjeldasid...-see toimib vaid tühikäigu kohta-samas nt temperatuuriandur tsekka üle... ja no krt-ei ole võimalik, kui ennem käis...kas endiselt ei lähe pöördesse? on see mootor küünlajuhtmetega?-siis veendu et need kõik omal kohal... ja no-kui bensuraha mulle välja käid, siis ehk astun läbi ja viskan pilgu peale...
ehk siis-seguklapi anduri juhe, temperatuuri anduri juhe(aju oma) õhukulu mõõtja juhe ning võta aku juhe 30 sekundiks maha ja juhtmeid lahti ühendada ja kokku ühendada, siis kui aku peal on ei tohi... kuna aju salvestab iga kokku lahti ühendamise veana...
ehk siis-seguklapi anduri juhe, temperatuuri anduri juhe(aju oma) õhukulu mõõtja juhe ning võta aku juhe 30 sekundiks maha ja juhtmeid lahti ühendada ja kokku ühendada, siis kui aku peal on ei tohi... kuna aju salvestab iga kokku lahti ühendamise veana...
Mootor lonkab tühikäigul
#5kõik korras võtsin akkul juhtme maha ja uuesti peale kõik ok 
tänan kõiki kes abiks olid

tänan kõiki kes abiks olid