Re: Suvaline pläma vol 2017

urmask wrote:
ts wrote:ega Sul esiklaas mingi nano-super-rain-away-vahaga töödeldud pole? Või pesed autot liiga tihti :) ?

naksumine ja kriuksumine on tavaliselt tingitud sellest, et klaas ei ole piisavalt niiske (oma masinatel olen märganud seda mitu korda peale liigselt uljast esiklaasi vahaga katmist). Külmaga kipub vaha veel paremini haakima.
Ma elan Tallinnas, muidugi käin liiga tihti pesulas. :D 2-3x kuus viimasel ajal :eh: Peale pesulat teen alati lapiga kojamehed puhtaks ka. Vbla peaks pesula ajaks hoopis neid ära hakkama võtma... .. .

Ega ma endale ei oskagi midagi soovitada. Proovin mingeid, mida ladu24.ee pakub, vaatan, mis nägu teevad. Kuigi no pagassis juba ühed hästi pühkivad närvidele käivad Boschi omad on sellel põhjusel :D
Ma nüüd ostsin uued kojamehed autole, 26€ ja Boschi omad (hea kindel valik :D )
Need on vaiksed, ma päris naudin kohe.
On's huvilisi minu kahele komplektile kasutatud kojameestele, mis puhastavad hästi ja triibuvabalt, aga minu jaoks teevad liiga palju lärmi? Ma midagi vastu ei soov, aga ära visata ka ei raatsi.
--
Urmas

Egas keegi eile Stelvio esitlusel käinud ja spyfotosid teind jne? Ise kahjuks ei saand minna.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

No ma võin.

Põhjus, miks Stelviot esinduses pole, on see, et see müüdi pm enne, kui see kohale jõudis, maha :) Ja kohe läks veel üks müügiks ja nüüd veel tellimusi tulnud.

Seega hoidke silmad lahti ja telefonid valmis pildistamiseks! :)
--
Urmas

urmask wrote:
ts wrote:KRÄPP- hakka nüüd nagu väike laps mööda parklaid otsima ja ilastama onju :)
Kui teaks, siis ütleks nime, kellele müüdi :D
Pole hullu, küll varsti Delfis pildid :D

Slicer wrote:...
Please somebody tell me " I am insane in the membrane" :crazy:
...
You're insane in the membrane! But that said- everyone here probably is :D
--
Urmas