alfa 166

Soov oleks teada alfa romeo 166-st mis on tema head ja halvad küljed tegu siis sellise isendiga nagu Alfa Romeo 166 3.0 166kw.Ettetänades
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

alfa 166

veaks on mootori hooldus-mis hea õnne korral sõidumõnuga end kuhjaga ära tasub...-raske on vedrusid saada... kuid ok masin... jamasid on kõigil autodel...

alfa 166

teema selles, et kuna mootor on valet pidi kapote all, siis ligipääs asjadele suht...kehv... :roll: -samas kui lased remontida siis ei oma tähtsust... :lol:

ja rootsi hindadega vaatasin et veepump+vabajooksurullikud+pingutusrullik+rihm 7200 eeki+töö

alfa 166

Mina ei ütleks ühtegi halba sõna 166 kohta-oman ise sellist isendit ning siiani olen väga rahul et tema ostsin. Mis puutub remonti, siis laguneb suht vähe. Ja mis puutub sõidumõnusse, siis ei ole peaaegu midagi paremat kui sõita oma alfaga!

alfa 166

VML wrote:teema selles, et kuna mootor on valet pidi kapote all, siis ligipääs asjadele suht...kehv... :roll: -samas kui lased remontida siis ei oma tähtsust... :lol:
ja rootsi hindadega vaatasin et veepump+vabajooksurullikud+pingutusrullik+rihm 7200 eeki+töö

mõnel autol mille mootor on ÕIGETPIDI tuleb rihmavahetuseks eest ninnu lahti võtta ;)

alfa 166

:lol: no seda küll, kuid alfa kapote alla jäädes, siis selle mootori õige koht on 75 aiste vahel... 8) aga no-mis ma ikka tean-mul endal ju see valetpidi mootoriga varjant ka kõigest hoolimatta hoovipeal :lol:

alfa 166

Karel wrote: Ja mis puutub sõidumõnusse, siis ei ole peaaegu midagi paremat kui sõita oma alfaga!
Ühinen- 2 päeva polnud vajadust kusagile sõita, ei kannatanud välja ja teisel päeval läksin lihtsalt mööda linna tiirutama, et tunda seda sõidumõnu... Ainult teed peab valima, muidu mõnu muutub nuhtluseks :)