Saabiklubi Kutsub Alfasid kilomeetri lõppkiiruse võistlusele

No õhtust..:)

Et siis läbi see üritus. Tänud vähese kuid siiski olemasoleva esinduse eest..:) Rajal käinud GT-le eriti..:D Kahju, et ma ei jõudnud suhelda rohkem ... :oops:

Kilomeetri parimad kolm olid meil siis 215, 202 ja 199. (kogu tabeli leiab ->siit lingi tagant<- )

Mis puutub küsitud Viggeni osalusse, siis algselt pidi tõesti üks olema, aga ma ei tea, mis põhjusel ta tulemata jäi (miilil jäi tal tõrkuva käigukasti tõttu 220 saavutamata).

148kW puhul kahtlen ma sellises loodetavas tulemuses..:) minu 2.3T 9000 (automaadiga, 147kW) sai kilomeetril 184 ja miilil 207. Tänane võitja, kah 9000, manuaaliga, sai miilil 231. Ja ausalt, ma ei tea palju seal obeseid on, aga väidetavalt paugutatakse rohkem kui 1.5b rõhuga... 184kW 9-5 Aerod jäid samuti 190 piirile. Selliste kiiruste juures tuleb iga lisakilomeeter üsna valusa hinnaga..;)
Eesti Saabiklubi ja foorum

minu jaoks oli võistluste tipphetk kui sai Saabi sooja kapotialust uudistada (sellel punasel ja spoileritega), (vabandatagu mu ebapädevust saabi mudelitundmatuses).

mehed oli sinna päris juraka BOV pannud, mis ka käiguvateustel kostitas nii minu kui ka kõigi teiste teadlike kõrvasid võimsate Bahh Bahh helidega ;)

agatavasaabide kapotialuses leidsin VAG grupile omase bypassi... ehk isegi sama detail... plastkestas kummimembraani baasil lahendatun...

kuna olim elastega siis vihmaga koos sai meie ind otsa :)

aga Saabide päev on ülivõrdeid vääriv. milline rikkalik osalus ja sujuvus -

väärt inimesed.

E.T. wrote:minu jaoks oli võistluste tipphetk kui sai Saabi sooja kapotialust uudistada (sellel punasel ja spoileritega), (vabandatagu mu ebapädevust saabi mudelitundmatuses).
900 NG (New Generation), Talladega erimudel. Spoilerid loomulikult aftermarket värk..:) Nagu ka ECU sisu.
mehed oli sinna päris juraka BOV pannud, mis ka käiguvateustel kostitas nii minu kui ka kõigi teiste teadlike kõrvasid võimsate Bahh Bahh helidega ;)
Noh, üks 9-5 vist tegi veelgi võimsamaid hääli. Hääled aga edasi ei vii..;)
agatavasaabide kapotialuses leidsin VAG grupile omase bypassi... ehk isegi sama detail... plastkestas kummimembraani baasil lahendatun...
mis on üks parasjagu õnnetu jubin, kuigi tehasekonditsioonis autol toimetab üsna eduliselt. Boschi toode, täitsa võimalik, et ka teistel autodel leidub.
kuna olim elastega siis vihmaga koos sai meie ind otsa :)
umbes 5 minutit hiljem polnud enam mingit vihma ja ei tulnud ka enam..;) Rada kuivas umbes 10-15 minutiga.
aga Saabide päev on ülivõrdeid vääriv. milline rikkalik osalus ja sujuvus -
väärt inimesed.
Täname...:) Miilisõit sujus meil tegelikult palju paremini. Seekord oli mõõtetehnikaga pidev jama. Eelmine kord oli Audiklubi oma ja mitte üks probleem.;) Kui teil vaja läheb, siis võin soovitada..:) sr.org vs audiklubi 0:1.
Eesti Saabiklubi ja foorum