bnd wrote:
Reede ju, kes valmistub Läti piirile sõiduks

, kes pakib nädalavahetusel maale minekuks jne.
Mina nt pakkisin kola käru peale, et nädalavahetus ikka raisku ei läheks, saaks ehteestlaslikult ikka midagi kõpitseda.
oh- hea mõte... peaks kah minema Läti piirile lähemale (Paikusele) ja natuke kõpitsema (üks Skoda ja kaks Alfat tahaksid veidi hoolt)
Muuseas- ehteestlaslikku asja märkasin sügavuti järgmisel nädalavahetusel. marsruudil Rapla-Pärnu täheldatust umbes 25% autosid olid enne lõunat ja vastu õhtut kas haagisega või vähemalt ääreni mingit manti täis laotud, bensiinijaama ümbrused kihasid tööriietes kodanikest, kellel oli kohe näost näha, et läheb suuremaks ehitamiseks/niitmiseks/haljastamiseks
veider... inimesed teevad 5 päeva nädalas 8-10h päevas palgatööd, et saada raha selleks, et pühapäeva õhtul peale sauna visata jalad seinale ning õhata- pagana hea nädalavahetus oli- jumala palju asju sai tehtud (ts@: niitis, koristas õue, tükeldas ja vedas metalli, vedas mööblit, vedas terrassilaudu, vooderdas maja, tõstis rehve ja esmaspäeva hommikul piinles rämeda tööpohmaka käes, kuna käed juba sügelesid aga kontoris ju raskeid asju ei tassi ega värsket õhku saa)
Tegelikult oleks ju lihtsam eladagi kogu aeg kuskil metsas ja koristada ning ehitada, mitte pikkida nädalavahetusele 8 erinevat 1-4h kestvat ülesannet (laupäeva hommikul on vaja ärgata kell 6, selleks, et kell 9 saaks juba rendist haagise, et kindlasti enne kella kolme jõuda jäätmejaama vms).
Tegelikult ma olen normaalne....