Re: Suvaline pläma vol 2018

Andke nõu kus oleks kõige mõistlikum Tallinnas konditsioneeriprobleeme lahendada - kont jookseb paari nädalaga tühjaks.
Last edited by RaidoSV on 25 May 2018, 15:22, edited 1 time in total.

kui paari nädalaga jookseb tühjaks, siis mine esmalt tagasi sinna, kus viimati täitsid. Neil on arvatavasti kõige lihtsam ja kiirem lekkeid tuvastada (90% juhtudest pannakse süsteemi värvainet- kuid aine ei pruugi olla samas UV lainepikkuses, seega suvalises kohas ei pruugita Sul kõigi vigaseid kohti leida)

Loogika selles,e t kui värvaine lekib 2 nädala jooksul, siis on võimalik, et lekkekohti on rohkem, kui 1 ning neid kohapealse survetestiga kohe ei leita.
Tegelikult ma olen normaalne....

Keegi oskab öelda mis nime alt ebayst otsida plastiktüübleid, mis hoiavad 156'l ukse all olevaid kumme kinni? Kiskusin kummid alt ära ja töötlesin korrosioonivastase tõrjega seda alumist osa aga tüüblid läksid enamuses katki. Nüüd oleks uusi vaja, et tihendid tagasi panna. :icon_think:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Tavaliselt öeldakse nende kohta clips või plastic rivets

Soovitaks muidugi astuda esmalt läbi mõnest suuremast varuosade poest - seal kipub terve stenditäis tüübleid olema (niipalju, kui ma mäletan, siis 156-l "alfa" tüübleid vist ei ole)

Hõikasid uue lineupi välja jah-> 2022on valikus:
Giulietta (for real?) ja väike SUV
Giulia ja Stelvio ja nende põhjal LWB-d (Alfetta ja nimetu suur maastur);
elektriline SUV (arvatavasti C segmendi väike ja Stelvio)
GTV - wohoo- giulia põhjal
8C - :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: - topeltturboga V8 keset autot + elektriline esisild -> target on 0-100 alla 3 sekundi (niipalju, siis sellest 6C plaanist-> kui juba, siis juba :twisted: )

ts wrote:Hõikasid uue lineupi välja jah-> 2022on valikus:
Giulietta (for real?) ja väike SUV
Giulia ja Stelvio ja nende põhjal LWB-d (Alfetta ja nimetu suur maastur);
elektriline SUV (arvatavasti C segmendi väike ja Stelvio)
GTV - wohoo- giulia põhjal
8C - :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: - topeltturboga V8 keset autot + elektriline esisild -> target on 0-100 alla 3 sekundi (niipalju, siis sellest 6C plaanist-> kui juba, siis juba :twisted: )
ja Chryslerit ei saadetudki laiali :)
Seitsekümmend Viis

valmarv wrote:Terve nett täis selle auto pilte ja videosi https://www.instagram.com/p/BjrVM7yh2ae/ Isiklikult mulle see koletis ei meeldi :P
sama siin- 4c on oluliselt ilusam (loe vähem VAG), enne seda, kui sinna Giulia nina ette ning ladalt tuttavad tagaakna võrekardinad kleepida. IMHO- selle modifikatsiooniga on enamus 4C isikupärastest asjadest kadunud
Image
Image