Bensiinikulu teema veto alla..

noh

parodeerime siis ka teemal

ÕLIKULU ;)

mu 156 2,0 TS võttis näiteks liitri 10 000 km kohta...

ons ee normaalne väää ?

muidu sõitsin nii ägedalt noh,,, linnas ja maal ka... peamiselt linnas, tall linnas, kui sel vahet

noh, loodan, et jutt ei tuld segane ää ja saite aru vää :)

PS! kuluandmed tõesed, muu jutt bullshit!

:lol:

aga minu esimene Alfa võttis alguses 8l 100-le (1l õli ja 7l kütet :lol: )

Üldiselt teeme nii, et küttekulust ikkagi ei räägi -> Kuna Alfa kutsub vajutama, siis üldreeglina saab paak tühjaks kiiremini, kui võiks...

Seega kes tahab omale ökoAlfat peaks väga korralikult kontrollima parema jala ning tahho omavahelist harmooniat :wink:
Last edited by ts on 27 Aug 2007, 12:37, edited 1 time in total.
Tegelikult ma olen normaalne....

kui 200-220ga kuivastust kuressaarde sõita võtab mingi 20l/100

OT - ega see kuivastu-kuressaare ots lihtne ole - kuivastu poolt sõites on ju alati hirm, et saaremaa suletakse ja vastupidise otsa peal jälle hullem peavalu, et manner pannakse kinni. stressi kui palju, muhus kohapeal olles on seda andmist ikka päris veider vaadata. :roll: :P

Ikka "pedal to the metal" Iga auto millest möödud on ju kohake praamisabas eespool :) . Jube nörr muidugi, kui hoolimata kõigest, jääd esimese massinana maha. Seda frustratsiooni saab siis muidugi praami puhvetis välja elada-sisse valada. Eks seepärast ka politseile meeldib Risti-Virtsu maanteel ja Muhus passida, et kõiki "tublimaid" tervitada.

:shock: Enda postiga tahtsin ainult näidata, kuidas inimesed panevad "ebatäpset" infot auto müügil...

Kusjuures, bensiinikulu teema võiks abiks olla uutele Alfa omanikutele. Uskub mingi inimene kuulutust, ostab ära ja kui tankima hakkab sattub paanikasse- miks ta 9 asemel 14 liitrid võtab... Aga loeb netist teiste bensini kulusi, rahuneb maha ja hakab lihtsalt nautima sõidurõõmu (osaliselt kirjutasin seda enda kogemustest) :)

mjah. Kulu. Mis kuramuse kulu ma küsin. Laupäeval sai 3 tunniga lastud 70L kütust läbi mootori, rullitud auto 2x üle kaela 60 kmh, jätkatud eestolkneva lõunanaabri ahistamist ja veel kirja kiireim ringiaeg, võistluse võit ja ka lisa auhind palmide alla.

Kas keegi selles nimekirjas veel märkas midagi kütusekulu kohta :twisted:

Vahet pole, see on fun, see on emotsioon ja kulu on vaid vahend selle saavutamiseks.

Tervitades, alati teie K.Kotkas

Image

PS. Ma pole kuri. Päriselt ka. Tegelikult olen ma hea.
Last edited by K.Kotkas on 27 Aug 2007, 23:13, edited 1 time in total.
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.