Oleks siis vaja 95.a GTV-le puksiirkonksu, enda oma pagasnikust kusagile jalutama läinud.
Ega keegi ei tea kas mõne teise alfa oma sinna sobib ?
georg
O: teisaldatava puksiirkonksu GTV-le
#4See mis sa sinna ette sisse keerad eks, aasaga selline?
No mul on ideepoolest olemas..
#5alfanatico wrote:...huh sry mõtlesin, et haagisekonksu tahad

Tegelikult ma olen normaalne....
#6ehk sul ongi ta keeratud kas ette või taha sisse sinna juba......!!!!
#8seda küll aga ehk ta tead ei oska vaadatagi sinna pisikese kaane alla
#9to jannuhellu: pukseerimisaas peaks ikka kaanest väljapoole ulatuma...
to ts ja alfanatico - nõu shit... ma ajasin ka silmud pungu, et mida pulli... gtv-le kärukonksu ajab taga
to ts ja alfanatico - nõu shit... ma ajasin ka silmud pungu, et mida pulli... gtv-le kärukonksu ajab taga

#10Tasub uurida auto varuosa ja muu pudru poodidest. Nt. Ben Autotarve järvel.
Ka mina mõtlen nagu moderaatorid ja imestan ning naeran pihku koguaeg, kuidas moderaatorid ei suuda OT-ta olla mitte üheski teemas.
Ka mina mõtlen nagu moderaatorid ja imestan ning naeran pihku koguaeg, kuidas moderaatorid ei suuda OT-ta olla mitte üheski teemas.

a.k.a Anthrax
#12No ees pool on ju see sammunegi auk, kuhu see riistapuu mida teemaalgataja otsis sisse keerata.. right?!
#13Thom wrote:See mis sa sinna ette sisse keerad eks, aasaga selline?
jep just seda asja otsin,
see aas peaks vist ikka natuke suurem olema kui see pisike luugike tagastanges.
#14reeglina teisaldatav veoaas mis läbi "luugikese" keeratakse jääb ise väljaspoole pamperit. luugikese suurus on vaid veidi suurem kui aasta vindi läbimõõt...
väljaspoole jäämiseks peaks olema põhjus lihtne - kaitsta pamperit võimalike pukseerimisel tekkida võivate kahjustuste eest nagu vedamisel diagonaali sattuv köis igal pöördel jne...
lisaks oleks läbi selle luugikese veoköie külgeühendamine ilmselt tõeline katsumus ka Suurele Houdinile...
GTV hingeeluga ei ole ma KAHJUKS lõpuni kursis aga usun, et tagaosas on siis kere külge keevitatud aas pühja all ja sellele ligipääsemiseks käib ka miski luugike eest ära... RIGHT ???
väljaspoole jäämiseks peaks olema põhjus lihtne - kaitsta pamperit võimalike pukseerimisel tekkida võivate kahjustuste eest nagu vedamisel diagonaali sattuv köis igal pöördel jne...
lisaks oleks läbi selle luugikese veoköie külgeühendamine ilmselt tõeline katsumus ka Suurele Houdinile...
GTV hingeeluga ei ole ma KAHJUKS lõpuni kursis aga usun, et tagaosas on siis kere külge keevitatud aas pühja all ja sellele ligipääsemiseks käib ka miski luugike eest ära... RIGHT ???
#15nujah....nii ta on....ma mõtlesin et see aasake käibki sealt keerates välja ja saab ette panna