- dämn
 maanteel möödasõitude tegemist tuleb veel harjutada (80-100 on 6-da käiguga täiesti märkamatu, 105 pealt tuleb turbo järgi ja kui hetkeks jokutama jääda, siis on oht lubadest ilma jääda).
 maanteel möödasõitude tegemist tuleb veel harjutada (80-100 on 6-da käiguga täiesti märkamatu, 105 pealt tuleb turbo järgi ja kui hetkeks jokutama jääda, siis on oht lubadest ilma jääda). - dämn2- ma pole veel sattunud kuulma nii hea heliga tehase helisüsteemi (kui see ikka on tehase oma)
leidsin veel paar asja, mis vajavad sügavamat uurimist:
- auto seisis päeva ja hommikuse -1 kraadiga jonnis käimaminekuga (ju siis lasin starterit liiga vähe esimesel paaril korral)
- maanteel nullilähedasel välistemperatuuril on temp näidik stabiilselt 50 juures (kui pöörded üles lasta, siis hüppab ilusti 60-70 juurde ning 1500 cruise speed juures kukub tagasi)
- hommikuse käivitamise järgselt oli autos mingi imelik kärsakas
- teiselt kolmandale ja vice versa käib tuntav jõnks läbi (vist oleks mõistlik lasta osa kasti õlist välja vahetada)
ja paar pisiasja, mis tahavad veel nikerdamist:
- üks tagatule pirn on läbi (kuna niikuinii peab tuled maha võtma ja ära isoleerima siis profülaktika mõttes tuleks ka pirnid välja vahetada)
- bluetoothiga adapter on olemas, kuid mul pole telefonis mälukaardi pesa; seega oleks vaja BT toega mp3 mängijat
- dual SIM on hädavajalik
- märgid on vaja kiiremas korras välja vahetada (märgid on olemas, lakki on vaja osta)
- esimene iluvõre tahaks uuendamist
- JTDm tahaks D tähte
 (vaatasin tavapärastest kohtadest ja see hind, mida uue märgi eest küsitakse on kuidagi kohutavalt suur... peab hakkama mööda nurgataguseid otsima)
 (vaatasin tavapärastest kohtadest ja see hind, mida uue märgi eest küsitakse on kuidagi kohutavalt suur... peab hakkama mööda nurgataguseid otsima)- esirehvid on kulunud
- kuigi ma ei ole kunagi parkimisabist midagi pidanud, siis see piiks, mis kaasneb nende mittetöötamisega on tõsiselt häiriv (peaks otsima kuskilt andurid )
ja mõned suuremad asjad:
lisaveljed koos rehvidega oleks vajalikud
kapott roostetab eest servast
mootoriruumis on mõned kahtlased lekked
...
list pikeneb veel