Bensiinikulu teema veto alla..

Igaljuhul mina tean täpselt, miks Alfa kütusekuluga on täpselt nii nagu on.

- Istuge autosse

- Alustuseks kohe lülitada makk välja ja kliima vaikse peale.

- Käivita auto.

- Nüüd peaks juba asi selge olema, kui veel ei ole siis:

- Tööta auto mootor soojaks

- Otsi mõni ohutum koht ja lase vähemalt esimesed kaks käiku lõpuni.

- Kui nüüd ka ei ole selge, siis pole tegemist õige alfistiga :lol:

Mina näiteks väga tihti tahan kuulda seda häält 8)

IMO selle hääle ja selle mõnu eest pole patt tankida autot iga nädal päev varem, kui naabrimees.
a.k.a Anthrax

Anthrax wrote:Igaljuhul mina tean täpselt, miks Alfa kütusekuluga on täpselt nii nagu on.

- Istuge autosse
- Alustuseks kohe lülitada makk välja ja kliima vaikse peale.
- Käivita auto.
- Nüüd peaks juba asi selge olema, kui veel ei ole siis:
- Tööta auto mootor soojaks
- Otsi mõni ohutum koht ja lase vähemalt esimesed kaks käiku lõpuni.
- Kui nüüd ka ei ole selge, siis pole tegemist õige alfistiga :lol:

Mina näiteks väga tihti tahan kuulda seda häält 8)
IMO selle hääle ja selle mõnu eest pole patt tankida autot iga nädal päev varem, kui naabrimees.

:lol: :lol: :lol: hmm... ma juba vahest kardan, et mootor jookseb kokku, kuidagi läheb käest ära viimasel ajal :D ma ainult seda sama mootori häält tahangi kuulda....KÜTUSEKULU :lol: :lol: :lol: , mul on 156, 1.6, 16V, 88kw, vajutades näiteks pidevalt kuu jooksul :shock: 14l/100, sõidan maanteel 110 ga, 6.7l

Anthrax wrote:- Otsi mõni ohutum koht ja lase vähemalt esimesed kaks käiku lõpuni.
Üks kord neju küsis minult, ega mul bensiinist kahju ei ole, kui panen mootori laulma kõrgetes pöördedes. Vastasin, et ega temal ju ei ole kahju raista asjade peale, milles võib olee ei olegi tähtsust kuid toovad hinge rõõmu. Rohkem minu elukaaslane kütuse kulu kohta huvi ei tundud...

ar2r/33 wrote:Ei saa aru kust teil see kütusekulu probleem tuleb :) Alfa on tavaline linnaauto, ja kulutab vastavalt oma võimsusnäitajatele. Vähemalt minu omad teevad nii :) Ega sportlik attitude alfast ringrajaautot ei tee...
Ega see teegi ühest harilikust sõiduautost ringraja autot, kui ta mõnusat häält teeb.

Tõsi, nt TS 2,0 16V kulutab 110 kw kohta ikka kütust tiba rohkem kui mõni konkurent, aga who cares? Asi on seda väärt. :D
a.k.a Anthrax