Tahaks kohe midagi öelda
Kui mul Alfa oli.. tekkis millegi pärast harjumus jahedate ilmadega autos hoida talveriided ja -saapad. Ming näks ja jook oli ka alati olemas..
Jama värk...ts wrote: ↑11 Nov 2019, 12:25jah- ootab kolmanda koha ukse taga
ise ei taha võtta (juhuks kui), diislimeeste juurde ei vii (teadagi miks) ja kolmas koht tundub kõig neutraalsem (kui on alumine ots segamini, siis saab pildid ja asjad; kui ei ole segamini aga viga on kuskil tuvastatav, siis saab sealt vastuse)
Igatahes - nutune värk![]()
praegu 4 päeva sõitnud erinevate autodega ja tuleb tunnistada, et pole nagu ikka see (head autod küll aga mul on vahepeal tekkinud evolutsiooniline mutatsioon, mis ei võimalda ennast väljaspool itaaliat toodetud autodes hästi tunda)
Päris täpselt samad mootorid vist ikka pole (silindrite arv juba erinev)?ts wrote: ↑11 Nov 2019, 17:20Pole kuulda olnud - tegelikult on tegemist täpselt sama mootoriga, mis 1,9
Aga sel on vist siiski kunagi mingi jama olnud (diislimehed arvasid survete järgi, et rihm on kunagi saba andnud ja see on lihtsalt tagasi kokku pandud)
Ma ise kahtlustaks, et see võib isegi tõele vastata
Kõige masendavam on muidugi jätkuvalt see, et ükskõik mis - uut mootorit on keeruline leida![]()
Return to “159/Brera/MiTo/Giulietta”