AR tootis ju kah lennukimootoreid... rasked ajad olid-> kõik tootsid lennukimootoreid -> seda aga alles II ilmasõja aegu
BMW sai aga Versaille rahulepinguga piki pead (I ilmasõja eest) üllataval kombel peetakse sellest siiani viisakalt kinni
RR bränd ja logo aga läksid autode ja lennukite poolelt vaadatuna kahte leeri lahtu juba ammu ammu (ehk siis aastal 1973 natsionaliseerimise käigus-> kuna sõidukite tootmine oli rohkem selline "hobivärk", siis riigil ei olnud just väga suurt huvi sellega edasi tegeleda)
RR kuldne ajastu tegelikult lõppes siiski alles BMW V8-ga varustet Arnage ja V12 Silver Seraph'i tootmise algul
vaadates RR-i viimaseid arenguid, siis tehakse maailma tuntuima automargiga "Hummerit" (ehk siis algul päris AUTO, siis hale vari, siis veel haledam vari, siis algupärase tootmise lõpp ning kõige haledama varju hale vari

)
Bentley on õnneks veel veidi paremas seisus-> Arnage on alles võluva RR 410T mootoriga, Continental R baseeruvad mudelid on samuti alles-> tõenäoliselt ei ole VAG-l kavas Bentley legendi lõplikult ära lörtsida

(respect)
P.S. praegu avastasin, mis mul nii väga BMW vastu on

need kuradid viskasid RR 410cui mootori ajaloo prügikasti (muuseas tegemist on maailma pikima tootmisajalooga mootoriga ning selle tipp Arnage RL peal andis numbrid 500hj@4200rpm ja
MASENDAVA TUHAT NJUUTONMEETRIT 3200 pöörde juures.
Tegelikult ma olen normaalne....