Auto Teemaline Suvaline Pläma

:icon_hi:

kui ma ei eksi, siis autotupik toob itaaliast autosid

:icon_roll:

selle vigastusliigi nimi paistab olevat " :icon_censored: parkimisandur " :lol:

minu 164 on kah sarnased jäljed peal (need tekivad siis kui parkida stiilis-> kõks- rool välja, tagasikäik- kõks- rool teiselepoole 1 käik- kõks- rool välja tagasikäik jne...)
muuseas-> minu omal on ka sarnane pisimõlk vööliinil (ilmselt kõrvalseisja peegli riivamisest)

üldiselt Italiaanod vist enamuses :icon_moron: kombel pargivadki
Tegelikult ma olen normaalne....

:icon_cop:

telefoninumbri (58021430) järgi vaadates :icon_roll: mina ostaks siiski pigem selle http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud ... 24_ee.html" onclick="window.open(this.href);return false;

viimati olevat see Jano number olnud 8)

pealegi lähemal vaatlusel paistab, et neid väliseid pisivigu on Sinu toodud sõidukil veidi häirivalt palju... ning viimases lingis olevaga saad kaasa ka mingisugusegi muusika koos ilukilpide ja tagaluugi märgiga ( ja ühtlasi pääsed sellest maitsetust puitkonsoolist-> IMHO selle klassi sõidukile ei sobi puit kohe mitte kui natukenegi :| )

seega-> milleks maksta rohkem :icon_angel:

Uurin siin vaikselt nii öelda uunikum varianti Alfasid,ehk siis Alfa Romeo Alfettasid ja Giuliettasid.
Kas selliseid üldse Eestis leidub,või on kõik Kuusakoskis? :icon_think:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Oskab keegi öelda kuhu ühendada Voltmeetri + ots?
Ei saa enda oma toimima,kuigi teise auto peal toimis,enam ei mäleta ka kuda seal oli ühendatud. :icon_think:
Tegu on AR 33 Verde 2 seeria voltmeeter-õli surve näidikuga,mis asetseb keskkonsoolis.
Ehk keegi oskab aidata? :icon_roll:
Ettetänades!
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Alfa Romeo 33 wrote:Oskab keegi öelda kuhu ühendada Voltmeetri + ots?

Ettetänades!
:icon_shocked:

liiga pikad pühad või :?: :lol:

kas oled proovinud ehk selle plussi alla ühendada (vanasti vähemalt mõõdeti volte selliselt, et ühelt poolt tuli mass ja teiselt poolt pluss... ja seal vahel ongi niipalju, kui autos parajasti on)

EDIT:
Giulietta'd peaks suht otsas olema (Alfakesko 2 tk, vist isegi kahte olen kunagi romulates kohanud -> üks oli prillimäel igatahes)

Alfetta'dega on asi suht kitsas-> ma ei mäleta, et oleksin üldse kunagi mõnda Alfettat siinmail näinud, või isegi kuulnud, et keegi oleks kuulnud :(

ts wrote:Alfetta'dega on asi suht kitsas-> ma ei mäleta, et oleksin üldse kunagi mõnda Alfettat siinmail näinud, või isegi kuulnud, et keegi oleks kuulnud :(
seda viga tahaks ikka parandada kunaski :icon_think:
kuna majandussurutis peal, siis veebikõvatamine on nüüd moes rohkem kui kunagi varem, niiet andke hagu, kes siis mida endale ära tooks ja kes sõidaks saugal mis aja välja jne teeks-oleks-möllaks :icon_wtf: :icon_roll:

ts wrote:
Alfa Romeo 33 wrote:Oskab keegi öelda kuhu ühendada Voltmeetri + ots?

Ettetänades!
:icon_shocked:

liiga pikad pühad või :?: :lol:

kas oled proovinud ehk selle plussi alla ühendada (vanasti vähemalt mõõdeti volte selliselt, et ühelt poolt tuli mass ja teiselt poolt pluss... ja seal vahel ongi niipalju, kui autos parajasti on)

EDIT:
Giulietta'd peaks suht otsas olema (Alfakesko 2 tk, vist isegi kahte olen kunagi romulates kohanud -> üks oli prillimäel igatahes)

Alfetta'dega on asi suht kitsas-> ma ei mäleta, et oleksin üldse kunagi mõnda Alfettat siinmail näinud, või isegi kuulnud, et keegi oleks kuulnud :(
Mul hetkel ongi võetud + alt voltmeetri vool,kuid näitab laadimist alla 10 voldi, :icon_shocked: teisel autol toimis,see sama voltmeeter ilusti,kuid sellel tutkit.Sellepärast küsisingi,et ehk peaks mujale ühendama,kui lihtsalt kaitsmekarpi?
Kui aega saan siis uurin edasi,ning proovin kõik ühendamise variandid üle. :icon_think:

:icon_think:

alla 10-ne...

aga proovi klemmid ära puhastada -> ehk näitab rohkem :icon_angel: (tuhmad klemmid näitavad igatsugu lahedaid numbreid-> just nädalavahetusel sai bemmil mõõdetud akuklemmilt 1,23 V pinget :icon_clap: aku 12,1 ja salongi 11,2 vastu)

tegelikult küll oleks mõtekas + võtta kuskilt salongist (sigaretisüütaja vms) :icon_roll:
alfanatico wrote:kuna majandussurutis peal, siis veebikõvatamine on nüüd moes rohkem kui kunagi varem
aga palun:

"Kui oleks, küll siis võtaks ja teeks" :roll: igasugu asju :lol:

Tõsi on muidugi see, et vaadates praegu ringi, siis on majandussurutis seekord eriti hoogsalt "hobiautode" kallalne tulnud

näiteks suve hakul maksis see 8900€:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1" onclick="window.open(this.href);return false;

sama trendi on oluliselt rohkem märgata "poolsurnud" autode puhul ning veelgi enam vanaautodele spetsialiseerunud platside hindadel

eriti karm on muidugi asi poolikute projektikate osas

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

jaa... oleks vaid endal sissetulekuallikaid

ts wrote:eriti karm on muidugi asi poolikute projektikate osas
Järjekordselt täiesti õigus... suutsin just paar päeva tagasi hüppeliigese välja väänata ja no ei ole lihtsalt võimeline hetkel kanalisse ronima, et see käigukast lõpuks alt võtta... nii et projektikas täitsa seisb hetkel :icon_think:

alfanatico wrote: seda viga tahaks ikka parandada kunaski :icon_think:
kuna majandussurutis peal, siis veebikõvatamine on nüüd moes rohkem kui kunagi varem, niiet andke hagu, kes siis mida endale ära tooks ja kes sõidaks saugal mis aja välja jne teeks-oleks-möllaks :icon_wtf: :icon_roll:
vabalt:

kui mul oleks hästipalju miljoneid siis:
Image
ehk siis üleval:
Giulia GT; Giulia SS; TubolareZagato ja 1750
all:
Sprint(?) ja Spider (101 seeria); 2600 Spider ja Sprint (106 seeriast)

ts wrote:Giulia GT; Giulia SS; TubolareZagato ja 1750
all:
Sprint(?) ja Spider (101 seeria); 2600 Spider ja Sprint (106 seeriast)
magus kärutäis, SS ja TZ kõige
tubli ts, ilus unenägu ja hästi kõvatad ka :icon_hi: :icon_wave:

vaatan praegu GT ja SS suurusi, GT juba nii pisike, et kui sees istun, siis tundub nagu ott kosmoses, pea aknast väljas, aga SS selle kõrval veel väiksem :icon_shocked:

Siiski, umbes 10 aastat tagasi oli Järvamaal üks valge Alfetta igapäevases kasutuses. Üritasin alati parklas oma Giulietta kõrvale sättida :)
[quote="ts]
Alfetta'dega on asi suht kitsas-> ma ei mäleta, et oleksin üldse kunagi mõnda Alfettat siinmail näinud, või isegi kuulnud, et keegi oleks kuulnud :([/quote]
Alfaholic since 1997

Giuseppe wrote:Siiski, umbes 10 aastat tagasi oli Järvamaal üks valge Alfetta igapäevases kasutuses. Üritasin alati parklas oma Giulietta kõrvale sättida :)
...huvitav huvitav, eitea kus see võib mädaneda... oled ikka kindel ve? pane pilti milline :icon_roll:

:icon_wtf:

naisssss.....

ah jaa-> mõtlesin siiski sedaane [GT-sid peaks lausa lademetes mädanema kuskil - loe: umbes kolm]

90-neid peaks kah tükki 7 mädanema kuskil

75- Rahvaauto :mrgreen:

ja 105-115 sedaanidega peaks jummala kitsas käes olema :icon_think:

kuigi-> :icon_shocked: kuskilt mälusopist meenuks justnagu, et kunagi ammmmmmu olen näinud kas Alfettat või siis suisa Sei'd (aga kuna see oli nii ennemuistsel aal, kui ma ei teadnud veel eriti mitte midagi seeriatest jms :D siis võin teoreetiliselt ka 90-ga segamini ajada) :icon_hi: