Auto Teemaline Suvaline Pläma

Mind samas ajab see soolatamine ilgelt närvi.
Hea näide eile õhtust/ööst. Tulin hilja L-Eestist, Otepää ligidalt, Valgamaa ja Viljandimaa olid sahad välja saatnud, mitte aga soolamasinad. Tee oli lükatud, paar kraadi miinust, väike lumekirme teel ja nii hea oli sõita, st ei olnud autol seda veepilve taga, ega pa*andanud vastusõitjad su klaasi-tulesid täis. Pidamine 5+

Jõuan siis Mõisaküla kanti, kus hakkab see Pärnumaa ja rohkem pola vaja öelda, seal käinud hoopis soolamasinad, mitte aga sahad, kogu sellele lumesupile oli peale väänatud sool, ja siis sõida nende vedelate vagude vahel ja kui jõudsid kellelegi järgi või juhtus suur masin vastu tulema, said kogu selle teel oleva si*a kaela. Normaalne?

Täna hommik, tee Vändrasse, sama lugu- teele oli ainult soola pandud ja milline see siis on, kui öö otsa on vaikselt lund sadanud? Nüüd tagasi tulles oli sahk teel, lükkas seda vedelat plöga teelt minema.
Vändra-Kaisma tee oli muidugi super, seal oli jälle ainult lükatud, mitte soolatud. AGA seal teine mure, sahk sõitis mul ees ja mida ma näen- lund tee äärde valli ei jõua. SEST tee nii kõvel/kumer, auke lohke mühke jne nii täis, et saha terast ulatub maha ainult oma 5% :D Lükkas vähemalt vallid ühtlaselt teele laiali :D

Ma ise soolatamise tuline vastane, milleks on vaja teha teedele seda pas*a? Kuidas saab sõidetud norras, rootsis, p-soomes? kui on kiilakas, siis pannakse liiva teele ja kriitiliste tõuside peale väikselt killustikku. Mul pole veel olnud lamellidega olukorda, kus ma olen tundnud, et vajan naela.
(põhimõtteline naelavastane :D)
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

:icon_hi:

eile käisin tartus-> Raplast Mäoni ilus talvetee (vahepeal oli muidugi soola pudistatud)

Mäost Tartusse-> ühtlane hall pilv üle auto...

tänahommikuse juurde tagasi-> kuni Kohilani polnud jõutud vist ka eile öösel soola panna- kinnisõidetud lumi, rehvid haakusid normaalselt... harju mk piirist luigeni-> tee lükatud ja soolatud (spekuleerin siinkohal) arvatavasti öösel (tulemus- pisikesed jäätunud vallid ja kiilasjää)

:roll: ma olen kah põhimõtteliselt naelte vastane aga... no :icon_censored: tundub, et siiski ei saa lõplikult ilma hakkama (164 lamellidel, 155 naastudel)

veelkord :icon_wave: teehooldajatele, kes sõidavad ringi nii, et soola lendab igas ilmakaares aha sahk on üleval :icon_thumbup: kiip ap zö guud vöörk
Tegelikult ma olen normaalne....

Ma ise soolatamise tuline vastane, milleks on vaja teha teedele seda pas*a? Kuidas saab sõidetud norras, rootsis, p-soomes? kui on kiilakas, siis pannakse liiva teele ja kriitiliste tõuside peale väikselt killustikku. Mul pole veel olnud lamellidega olukorda, kus ma olen tundnud, et vajan naela.
(põhimõtteline naelavastane )
pole midagi öelda, soomes on tõesti mõnna, sõitsin just waguuniga1000 kilti maha seal mööda lumiseid teid, kõik ilus valge, mõnus, esteetilised väärtused noh ka ikka :P

Ma ei viitsi hetkel otsida, aga need ajad olid ikka tunduvalt lühemad. vähemalt 3 korda vist.. Ma mingi hetk otsisin välja need asjad, kui AS Teho ( :icon_wtf: ) mul ümbruskonna tänavatel korda pidada ei suutnud... Hetkel ei mäleta aga enam, sest Tehole pandi sulg sappa ja praegune firma, ma ei teagi, kes, saab asjaga väga korralikult hakkama.
E.T. wrote:MINULE TEADAOLEVALT

riikliku tähtsusega tee tuleb rookida 24h jooksul peale saju lõppu
vähema tähtsusega tee 48h peale saju lõppu
kõrvaltee 3 ööpäeva jooksul peale saju lõppu

HETKEL VEEL SAJAB!
Eesti Saabiklubi ja foorum

Meil on ka uus sõber fuessor3xx

Spämmirobotid muutuvad targemaks, murravad läbi regamisülesannete?

A vaata kui pika jutu on kokku kirjutanud..:) Tavaliselt nii pikka jutt ei ole, paar URL-i ja asi korras..:) Aga jah, huvitav, mis teed pidi see nüüd siis lahti kangutatud on ... Hetkel kiirelt isegi ei leidnud mingit exploiti... Vist väga värske kraam.

Veel natuke teepuhastusest.
Kas tehniliselt on üldse hooldusfirmad võimelised hoidma seadusandluse piires teed puhtana pärast suuremat sadu või mitte?
Kas on sitt orgunn või vähe masinaid? :icon_think:
Mina ei hakkaks professionaali omal alal õpetama.
a.k.a Anthrax

Ma peaks ütlema, et peale teehooldaja vahetust mu kodu ümbruses ei nurise ma kohe mitte üks raas. Ikka väga operatiivselt on asi käinud. Hommikuti on isegi kõrvaltänavad üle käidud. Niiet, saab küll kui tahetakse. Ma nüüd ei teagi ausaltöelda, kes teeb. Teho käest võeti Nõmme ära vist, aga kes asemele tuli...

ma siin imestan omaette, et meie foorumisse polegi veel mpg-capside müüjad jõudnud :mrgreen:

Ju meid ikka ei ole olemas, kuna ka autoleht meid ei maininud :D

bnd wrote:ma siin imestan omaette, et meie foorumisse polegi veel mpg-capside müüjad jõudnud :mrgreen:
:roll:

kas saan aru, et sa nurised selle üle, et me mingile :roll: tankistile ei pea hakkama selgitama, et erinevalt tavalistest kütuselisanditest mpg caps ei tööta nii nagu reklaamitud :mrgreen:

kui vaja siis tõmbame teema käima (ja kui mõni capsimüüja peaks kogemata foorumi avastama, siis on teema enne algust juba lõpetatud)

teema pealkiri võiks olla "MPG caps- annab kütusekokkuhoidu?"
ja teemas oleks üks postitus
kõik foorumlased wrote:"EI :!: Teema lukku :mrgreen: "

:lol:
Tegelikult ma olen normaalne....