Auto Teemaline Suvaline Pläma

bnd wrote:Jätkub:
Auto on väga aerodünaamiline ja õhutakistustegur on väga väike, vaatamata langevale salongi tagaosale on tagaistmel piisavalt pearuumi, aga tagauks on tehtud läbimõtlemata, sisse-välja on ebamugav käia, võid pea ära lüüa?!?!?! ÄHH, kui küljejoon on langev, siis minu talupoje loogika ka ütleb, et uksejoon ka ju langeb? Või ei? :icon_shocked:
Wrong - ajakirjanik vihjas hoopis kujustusele- igatsedes taga kajakatiivana avanevaid uksi, mis haaraks kaasa ka tüki katust ;)

Laupäev sai käidud vennaga linnas rehve ostmas,ning Alfasid kohtasin peaaegu iga nurga peal! :D
Kokku jäi ette 6 Alfat.
2 Alfa 147 mõlemad punased,2 Alfa 156 üks tumehall ja teine punane,1 Alfa 159 tumepunane ja 1 Alfa Brera tumepunane.
Kõva saak 1.5 tunniga,tundub et Alfade menukus hakkab vaikselt tõusma! 8)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

nägin just Vene tn imeilusat punast 147 Ducati Corse Q2'te. Väga maitsekas putukas.

Kaastunne muidugi omanikule, sest seda tõmmati just teisaldusmasina peale. :icon_cop:

Lisaks on eelmisest nädalast mu kodu-töö teljele tekkinud must Ferrari 599 GTB (samasugune reg nr ka, Linnateatri lähistel), mis on vanalinna kolinud vist. Igapäev pean seda nägema. Kadedus on üks hirrrrmus asi, inimesed, ma ütlen teile.

finiks wrote:Täna helistas üks kutt!
tahtis minilt 18 tollised veljed osta- seletasin talle et tava 156+ndale nad vist ei lähe väga hästi ja ühe korraliku rehvi hinnd on miinimum 6 tonni, jai mees vait!

Ühe sõnaga- Ilusa maksab!!!!palju!!!!
ennem ka mõtlesin et suured valuveljed on supercool!
aaaaaaaaaaaaga cool ja kallis!!!
Ja mina tean, kes see oli... :icon_wave:

1. ma ei taha osta 18 tollised. mina leian 15", maksimu 16.( ja midagi "supercool" ei näe, et sul 18 !!!)
2. Seelle hinnaga, mis oli su SMSil, ma saan osta uued veljed kauplusel.

näiteks (OZ rasing F1 18" 3400.- 1 rattas!)
Kaal kuskil 7-8 kilo!!!

Täna sai Pärnu maanteel nähtud bnd-d 156 GTA-ga vuramas. :D
Kõige pealt jäi silm sellele masinale peale Olerexis,kus auto oli "boksi peatuses",ning mõne hetke pärast vuras see GTA minust Säästuka juurest mööda. :icon_thumbup:
Kradi kena masin on see ikka,veljed on ka väga prod(kuigi endale meeldivad Alfa originaalid rohkem),ning see saund mis endžini ja ekshoosti koosmõjul sealt tuleb on ikka võimas! :twisted:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

alfanatico wrote:...njaa, pole kaugel ajad kui lingvistid mu diliidivad :icon_angel:
eeee.... sheeri pointi :?

ega's Sa ju lingvistidele kõrva ei singi...

:mrgreen:

EDIT: olen täheldanud, et igasugune viide keelekasutuse kohta siin foorumis päädib sellega, et võetakse kasutusele malbed emakeelsed väljendid ... või ... keeratakse vint ümber oksa :icon_shifty: [täpsustuseks siis, et vint on metsas puu otsas]

EDIT2: auto teemaline suvaline pläma on vähem autoteemaline, kui suvaline pläma :icon_think: intresting ...onju...
Tegelikult ma olen normaalne....