Auto Teemaline Suvaline Pläma

E.T. wrote:ma vaatan et sepik on msn aadressi ju kontakti lisanud :)

Omanik: sepik20
MSN: spiritoitaliano@hotmail.com
Ma lisasin aga sel msni aadressil hakkas minuga mingi italiano(itaalia keeles :lol: ) rääkima! :icon_eh:
Aga väike otsing googles ja leidsin sepik20 õige msni ülesse,sellele spiritoitalianole vaja ainult 33 taha panna,ning saabki õige msni! :)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

E.T. wrote:noh

33 teel sinu hoovi?
Teda pole veel msn-is,kui tuleb siis saab arutada temaga,nii et vaja veel natuke oodata,kuid kui auto minu hoovis,siis annan märku(ei taha ennem ära sõnuda :icon_shh: )! :icon_thumbup:
EDIT: Erki sa oled esimene kes võib mu Alfat vaatama,pildistama ja katsuma tulla,ning ka hääled sisse lüüa,kui ma peaks saama selle omanikuga kaubale(hetkel tegelt juba 2 AR 33me sihikul üks Imola ja teine on siis see)! :wink: :icon_thumbup:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

E.T. wrote::icon_shocked:

millega ma sellise au ära teenisin?
Me oleme peaaegu ühe kandi mehed,ning foorumi kaaslastele lasen masinat väga hea meelega näidata,katsuda,pildistada,sõita jne! :P
Aga ärgem asjadest veel ette rutta,ei taha ära sõnuda :icon_shifty: ,sest ootan alles omaniku vastust masinast(saatsin sepik20-le meili,ning nüüd vaja oodata ainult mis ta vastab,hetkel olen ka vaikselt AR 33 Imola hinna ootuses). :)

Anthrax wrote:Mis on 159SW 2,2 poldivalem?
Kui ma nüüd ei eksi,siis peaks 5x108 poldivalem olema,kuid ma päris kindel ka pole :icon_think:

Aga 33me juurde tagasi tulles,leidsin googles sorades huvitava lehe: http://alfaimola.free.fr/gallerie/index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Seal keskel kus tehasest pildid on kuidas AR 33-esid kokku laotakse,need võtavad küll väikse pisara silma! :oops: :P

Vuosimalli alkaen 1/2005
Vuosimalli päättyen
Koko 16-19
Jako 5x110
Kierre 14x1.5p
Et, minimi 30
Et, maksimi 41
Et, alkuperäinen 34
Keskireikä 65.1
Rengaskoko / huomioitavaa tdi + iso koneiset
17 & 18 et41
225-50-17
205-55-16 215-55-16std

alfanatico wrote:
...lohistasid riistapuu hoovile vä? :icon_roll:
Kui oleks see vaid nii. :|

Aitäh Erki
a.k.a Anthrax

Anthrax wrote:
alfanatico wrote:
...lohistasid riistapuu hoovile vä? :icon_roll:
Kui oleks see vaid nii. :|

Aitäh Erki
...niisama möllad polditeemal :icon_roll: ...pole ka paha meelelahutus :P