M: Varuosasid Alfa Romeo`tele

Mul on jäänud tunne, et inimesed/firmad, kes teevad pakkumisi niimoodi suht otse, täiendavad neid ja aegajalt isegi muu jutu vahelt leiavad üles asjad, mida võiks veel pakkuda, tahavad, et nende käest ostetakse. Ja nad teevad ka tunduvalt rohkem selleks, et klient end hästi tunneks..;) Niiet ma parem ostaks sellise pakkuja käest, kui mingi (pool)monopoolses seisundis firma kivinäoga müügiesindaja käest..:)

Üsna isiklik arvamus asjast.
Eesti Saabiklubi ja foorum

cyber wrote:Mul on jäänud tunne, et inimesed/firmad, kes teevad pakkumisi niimoodi suht otse, täiendavad neid ja aegajalt isegi muu jutu vahelt leiavad üles asjad, mida võiks veel pakkuda, tahavad, et nende käest ostetakse. Ja nad teevad ka tunduvalt rohkem selleks, et klient end hästi tunneks..;) Niiet ma parem ostaks sellise pakkuja käest, kui mingi (pool)monopoolses seisundis firma kivinäoga müügiesindaja käest..:)

Üsna isiklik arvamus asjast.

jagan sinu arvamust 8)

Lisan positiivse kommentaari. Tellisin omale ülemised õõtshoovad. Täna sain alla pandud ja auto on nagu udusuleke, mis libiseb vaikselt üle teede :) ei mingit kolinat... ülemistest zharniiridest enam. Võrreldes esindusega väga konkurentsivõimeline hind... tootja OCAP.

Mis hinnaga esiamorte võib saada? Süda oleks rahul, kui need ka veel ära vahetaks... siis oleks esisillal sisuliselt ring peal :)

vedruseib wrote:Lisan positiivse kommentaari. Tellisin omale ülemised õõtshoovad. Täna sain alla pandud ja auto on nagu udusuleke, mis libiseb vaikselt üle teede :) ei mingit kolinat... ülemistest zharniiridest enam. Võrreldes esindusega väga konkurentsivõimeline hind... tootja OCAP.

Mis hinnaga esiamorte võib saada? Süda oleks rahul, kui need ka veel ära vahetaks... siis oleks esisillal sisuliselt ring peal :)

kas tegu tava või sportvedrustusega?

tavavedrustuse jaoks mõistliku aja jooksul (~päev) saaks pakkuda Boge gaasiamorti 1360.-/tk