nooh kuna see kah natuke tuledega haakub, siis displeist kah paar sõna... Raporti vormis

tegemist dot-matrix (vist nimetati sedasi) displeiga... ning pakkumine kontaktide kohta oli korrektne AGA

...
nimelt tundub, et keegi on lahtist displeiplokki mingil põhjusel kruvikeerajaga (vms tapariistaga) rünnanud, et displei "nagade" juurest kätte saada (või siis on proovitud seda eemaldada ilma plokki mahamonteerimata) tulemuseks on ühel pool osaliselt kadunud isolatsiooniribake LCD ning plaadi vahel (konded ja rajad mõõdan veel üle).
Taustinfoks kõigile, kes kunagi seda displeid hakkavad lahti võtma

need nagad hoiavad displeid paigas sissekukkumise ärahoidmiseks. Displei kättesaamiseks tuleb siis plokk teistpidi keerata ning vaikselt näpuga servast kaasa aidata...
Triipude tekke põhjuseks on siis soojus, mille mõjul see paberkaabel natuke paisub ning kuna teiselt poolt "isolatsioon" vastu ei suru, siis hakkab vaikselt vaikselt pilt hääbuma.
Kuna sama tapariist on ka "kaablile" jälje jätnud, siis hea, et veel niigi läks.
Põhimõtteliselt on võimalik displei kaabel koos ühendustega välja vahetada, KUID isiklikult seda antud displei peal küll teha ei julge (mul veel enda omagi parandamata)
Hetkeseisuga siis proovin sinna midagi peale aretada, et kaabliotsad tihedamini vastu kohtakte oleksid, kuid... kuna osa isolatsiooni on seal alles, siis ei julge mingit korralikku tulemust lubada

Tegelikult ma olen normaalne....