Internet autos

Eh E.T, ega ei arvanudki, et sa mingi muld oled, kes feliksiga kalkuleerib :) . Lihtsalt filosofeerisin teemal, et miks on hea koguaeg proovida ja testida ja majandada.

Ma näiteks olen paar korda proovinud oma eriksoon 610'i'd ja tavalist Outlooki (kahjuks kohustuslik tööl) sünkida läbi datakaabli. Ei kolbigi. Ühendus katkes poole peal ja ei mingit sünki. Sama oli kui proovisin nokia e51 ja läpaka vahel blutoothi abil netiühendust teha. Error-perror ja täielik jura. Lõingi käega. Tehnikal on ikka paganama pikk maa minna kasutajasõbralikkuseni.

Internet autos

mu jeerikson (T630) süngib üle iR outlookiga vabalt

juba tegelikkuses T68 sünkkis... (t68 sai veel tarkvaralise upgrade ning muutus T68i-ks võimaldades saata siis ka MMS-e mida sel ajal ei toetanud ükski eesti operaator).

juhul kui peaks kunagi see 630 surema (4 aastat igapäevases kasutuses juba olnud), siis ju saab ka järgmine aparaat sünkkima... käsitsi ma kl ei kavatse neid tikupea suurusi nuppe vajutades mingit listi telefoni sisestada !

jeeriksonilt saad vabavara alla laadida synkkimise tarbeks... - kui sul polnud tarkvara plaati ostes kaasas - tel nimekiri, kalender sünkroniseeruvad hõlpsa vaevaga (2 nupuvajutust : tel ir aktiveerida - joondada ta läpaka ette ja siis muljuda sync nuppu outlookis...)

Internet autos

starfild wrote:Eh E.T, ega ei arvanudki, et sa mingi muld oled, kes feliksiga kalkuleerib :) . Lihtsalt filosofeerisin teemal, et miks on hea koguaeg proovida ja testida ja majandada.

Ma näiteks olen paar korda proovinud oma eriksoon 610'i'd ja tavalist Outlooki (kahjuks kohustuslik tööl) sünkida läbi datakaabli. Ei kolbigi. Ühendus katkes poole peal ja ei mingit sünki. Sama oli kui proovisin nokia e51 ja läpaka vahel blutoothi abil netiühendust teha. Error-perror ja täielik jura. Lõingi käega. Tehnikal on ikka paganama pikk maa minna kasutajasõbralikkuseni.

kasutan HP nutitelefoni ja kui teda esmakordselt oma arvutitele tutvustasin, siis aparaat tegi vajalikud seadistused ise ja ei mingit anaali samuti sai ta hakkama ka v6rgu h22lestamisega

nokiat ja eriksoni pole juba aastaid omanud

viimased 4 aastat olen kasutanud Q-tek-i ja HP masinaid

k6ik toimetavad normaalselt

8)

Internet autos

nutitelefoni ei kasuta - puudub vajadus - edevus ka ei sunni nutit kasutama...

noh eks see plug ja plei ongi siuke moodsa aja värk - mulle ka sobib... kuni ma aru saan mis toimub ;)

Internet autos

No siis sattus see 610 mingi eriline värd olema või ei tohi datakaabliga jännata ja peab iR või blutoothima, sest niikui uude arvutisse ühendasid, hakkas kohe uut hardware'i leidma.. modem, fax ja mis ilmaimed veel. Ja plaati nõudma. Kui ka plaat anda oli, siis tegeles iseendaga mõnusasti mitu aega. Kui kõik installitud, siis enamjaolt piltide või muu kama laadimine telefon->arvuti katkes peale paari esimest ühikut. Lasin isegi datakaabli ära vahetada, et äkki see peetis.. ei midagi. See tundus küll pigem et plug and then play with something else.

Internet autos

E.T. wrote:nutitelefoni ei kasuta - puudub vajadus - edevus ka ei sunni nutit kasutama...

noh eks see plug ja plei ongi siuke moodsa aja värk - mulle ka sobib... kuni ma aru saan mis toimub ;)

mina aga ei kasuta tava moblasid

kuna nad ajavad mind hulluks

oma otstarbetusega

ok 2 on kasutuses siiski

1 autos

2 tellimuste vastuv6tuks

Internet autos

inz164 wrote:
E.T. wrote:nutitelefoni ei kasuta - puudub vajadus - edevus ka ei sunni nutit kasutama...

mina aga ei kasuta tava moblasid
kuna nad ajavad mind hulluks
oma otstarbetusega

ok 2 on kasutuses siiski

1 autos
2 tellimuste vastuv6tuks

ääää igaühele oma äkki?

mis me ikka vaidleme

Internet autos

Natuke teemasse pöördudes, et väga mõnus on sõita 1. klassis trt-tln rongiga. hinnavahe on 35 krooni, aga tasuta kohv, ajalehed ja Wifi. Ühesõnaga 5 tundi, mis muidu läheks eessõitva auto tulede vahtimisele, on võimalik täiesti kasulikult ära kasutada. Ratsionaalselt.

Internet autos

rong on lahe

tartu on ka lahe

kahju et seal öömaja pole, muud võiks kevadel sõita rongiga tartusse, et stiilipuhtalt teha jalutuskäik toomemäel ja istuda suudlejate purskkaevu serval...

kusjuures... sai siin käidud aasta tagasi töisena iga nädal üle lahe 1 tiir... siis õppisin, et laevas ja rongis magamine on privileeg mis on igasugusest elektroonsest entertainmendist üle!
Last edited by E.T. on 20 Feb 2008, 14:31, edited 2 times in total.

Internet autos

starfild wrote:Natuke teemasse pöördudes, et väga mõnus on sõita 1. klassis trt-tln rongiga. hinnavahe on 35 krooni, aga tasuta kohv, ajalehed ja Wifi. Ühesõnaga 5 tundi, mis muidu läheks eessõitva auto tulede vahtimisele, on võimalik täiesti kasulikult ära kasutada. Ratsionaalselt.

jah selliselt reisedes on omad vaieldamatud eelised

tean inimest kes rongi kasutades

sai ylikooli tarvis 6pingutega tegeleda

palju pilet maksab 8)

kas on bussist odavam

Internet autos

Seda kindlasti, et 2kesi on enamvähem sama hind autoga minna. Aga siis tegeledki sõiduga 4-5 tundi, lisaks kulub auto (pidurid, veermik), läheneb hoolduvälp, kauguses paistab mootoririhma vahetus jne :D

Bussile (milles ka ühes vist wifi) teeb rong pika rööpaga ära. Ruumi rohkem, õhku rohkem, turvalisem jne jne.

Internet autos

starfild wrote:Aga siis tegeledki sõiduga 4-5 tundi, lisaks kulub auto (pidurid, veermik), läheneb hoolduvälp, kauguses paistab mootoririhma vahetus jne :D
Alfa kompenseerib selle kõik. 8)

Ma lähen küll tartusse alla 3h. :roll:
a.k.a Anthrax