Internet autos

homik

sõidad käed lahti või...

///

see internet autos trikk on ka tehtud aastal 2002 üle gprs-i. kolleeg oli roolis ja tänu sellele, et ta oli kuiv ja igav inimene vedasin gprs püsti ja logisin läpakaga kuskile jutukasse pigem kui kuulasin tema eluvõõraid arutelusid...

///

... või oled ka olukorras kus teekaaslane on kehvem kui internet :D

Internet autos

v6rreldes isegi aasta tagusega on praegu

asi palju parem nett toimib ylih2sti

autode reaalajas j2lgimine toimib kah

p6hiline on aga see, et pisike aparaat

on yli m6nus l2pakaga v6rreldes

Internet autos

KÜLL ON TORE, ET TRAADITA INTERNET LEVIB KÕIKJAL...

Tegelikult on see ikka meeletu areng, mis eelmisel aastal CDMA kasutuselevõtuga algas 8)

Teatavasti saab nüüd ju osta ka GPRS-i päevapileteid kõigilt sidepakkujatelt, rääkimata siis WiMax 3G võrgust...

Muuseas-> veel aastakese tagasi läpakaga kuuajane internetiots maksis "miljon krooni" (kuna peale GPRS-i ning hirmkalli MB hinna polnud mingit alternatiivi) praeguse mõnesaja krooni asemel kuus 8)
Tegelikult ma olen normaalne....

Internet autos

cyber wrote:Kõu toimetas täitsa hästi Tallinnas ringi sõites..;)

Mitte ainult Tallinnas-> ei ole veel kuulnud, et keegi oleks kuskilgi ringisõites suurde hätta jäänud :roll:

Kõu toimetab CDMA kaudu 450mHz võrgus (kellel kunagi oli NMT telefon see peaks mäletama, et 450 võrk oli tegelikult üsna ideaalne üle Eesti)
Tegelikult ma olen normaalne....

Internet autos

ts wrote:
cyber wrote:Kõu toimetas täitsa hästi Tallinnas ringi sõites..;)
Mitte ainult Tallinnas-> ei ole veel kuulnud, et keegi oleks kuskilgi ringisõites suurde hätta jäänud :roll:

Kõu toimetab CDMA kaudu 450mHz võrgus (kellel kunagi oli NMT telefon see peaks mäletama, et 450 võrk oli tegelikult üsna ideaalne üle Eesti)

kui nyyd v6rrelda 3G 450mHz ga

kumb premini toimib autos ilma lisavarustuseta

eeldusel, et leviga on ok 8)

Internet autos

see aparaat mida hetkel kasutan

toimib linux-i baasil

ja heaks toimimiseks vajab

kyllaltki v2he resursse 8)

4-5 aastat tagasi kasutasin ainult linux os-i

ja vahepeal on olude sunnil aknaid kasutatud

nii, et taasavastamise r66m 8)

Internet autos

äää

kas sellel on vahet kus ja kuidas see net levib

on teda TEGELIKULT ka eluliselt vaja?

kunagi oli mul ka vaja kogu aeg UUSIMAT...

nüüd kasutan telefonist rääkimise osa... hädapärast toksin vahel mõne SMS... ja süngin vaid oma tel nimekirja pärast kord paari kuu jooksul arvutit ja tel omavahel...

vabandan tagurlikkuse eest :!:

Internet autos

Noh, natuke oponeerin, et uusimaga kursisolemine ja aegajalt kasutamine aitab tehnikaarengu reel püsida. Kuna see regi kihutab kiirtee vasakpoolsel piiranguteta rajal, siis kerge on maha jääda. Hea näide oma vanemate pealt, kes 90ndate lõpus hoidsid arvutist eemale kui katkust ja jätsid selle lastele rappida, samamoodi ülejäänud tehnika, siis hetkel on neil juba palju raskem kogu matsu hablada. Netipank ja laste blogid/veebialbumid on hetkel juba enamvähem selged, kuidas kasutada.

Testid mõned korrad ära, kuidas autos neti kasutamine on ja kui ükshetk on tõeliselt vaja, siis oled vaba tegutsema, mitte ei pea lolliks hallitama ennast.

Saab ju ka ilma ja nagu vanasti - muidugi saab, aga eks see ole ka omamoodi elu keeruliseks tegemine.

Internet autos

[quote="E.T."]äää

kas sellel on vahet kus ja kuidas see net levib

on teda TEGELIKULT ka eluliselt vaja?

kunagi oli mul ka vaja kogu aeg UUSIMAT...

nüüd kasutan telefonist rääkimise osa... hädapärast toksin vahel mõne SMS... ja süngin vaid oma tel nimekirja pärast kord paari kuu jooksul arvutit ja tel omavahel...

vabandan tagurlikkuse eest

kui oled oma elu sellest s6ltuvusse seadnud

ega siis raske v2ljuda

Internet autos

Ja asi ei ole niiväga vajaduses kui mugavuses. Mul on näiteks sülearvuti koguaeg kaasas. Väga tüütu on otsida tasuta wifi leviala (mida ma teen u.kord nädalas). Hetkel muidugi nii suurt vajadust selle järgi ei ole, aga hindade alanemisel vägagi tõenäoliselt teen selle lükke ära.
a.k.a Anthrax

Internet autos

nii muld ma ka veel ei ole, et ei suudaks vajadusel internetti kasutada... ärge nüüd päris maha ka tallake ikka sõbrad

seni kui on vajadus tekkinud siis reeglina päeva või keerulisemate teemade puhul nädala jooksul ma siiski leian aja millal omale selgeks teha... alates auto diagnostist ja võtmete progemisest mis eeldavad veidi otsimist ja eelteadmist enne tegutsemist kui ka intuitiivsed tegevused nagu uue koduelektroonikaga suhtlemine (manual is for pussis)

Internet autos

vabaduse tarvis tuleb igasugu lahendusi leida

kui siin foorumis r22giti m6ni aeg tagasi navidest

siis mina kasutan hoopis netis leiduvaid kaarte

ja www.navirec.ee keskkonda, mis t2naseks toimib

ka selles pisiarvutis.

olen rahul kuna saan koordineerida autode tegevust

ka v2ljapool kontorit

l2pakat autos kasutades tuleb kindlasti paigaldada

ka inverter mis 12v 220v teeb.

kasutan 1000w inverterit, mis lyhiajaliselt suutab anda

ka 1500w, siis saab ka muid seadmeid kasutada

mikroahju, telekat, kylmikut, drelli, saagi, vibraatori akusid laadida jne 8)