Re: Alfa Romeo 147 2002a, janoss

Krt seda konkreetset 147 polegi trt vahel kohanud veel. Huvitav. Kui ma ise neid tähele ei pane, siis lapsed alati viitavad 'oi issi, näe, alfa':)

Muudest asjadest: VÄGA teoreetiliselt on võimalik karteri õlipunni lappida. Igast silikoonid ja värgid. Mis peaks eluaeg kestma reklaami järgi. A noh, pole ju öeldud, kelle eluea...amööbi? Veel teoreetilisemalt on võimalik sealt ka vindilõikajaga üle käia. Ettevaatlikult. Ja leida polt+need vasktihendid.
I teleport myself everywhere. Walking is for faggots. (Credits to the rightful owner of the saying on bash.org)

Ega ma pole väga sõitnud ka.. Maist praeguseni 4 tuhat ehk :) Aga tundub et punn on ok ja tuleb hakata karteri tihendeid vahetama. Sisu kokku saab , saabki hakata tehnilist poolt vaatama.. Hetkel siis list:rihmad,karteri tihend(sellega sõidan 4 tuhat veel, ehk uue õlivahetuseni)õlirõngad,küünlad(teisip kohal)latt tagumine üks piduritoru.Tartu vahel olen ikka viimasel ajal alfasid kohanud, tammestaadioni juures on keegi alfaomanik kes koguaeg käppa viskab :D.

Ükspäev hakkasin siin rehkendama, et palju siis Alfakest ka "sponsoreeritud"on.. ja summa on ilus ümmargune 2000. Sealsees siis uus esimene klaas,juhiklaas,hooldus(rihmad pumbad jahutusvedelikud,õlid ja filtrid ning küünlad),selespeedi plokk ja sinna õli ning salong.Ideaalis tahaks teise samapalju veel,et asi ideaalne oleks aga eks pürgime vaikselt sinnapoole! :)Ahjaa endajaoks rihmad said vist vahetatud umbes 93000 peal..