Auto Teemaline Suvaline Pläma

mina pakuks Ritmot (kuigi on palju aega möödunud sellest ajast, kui seal istusin) või siis 128/131 teist derivaati

Kuna pilt on äärmiselt kehva kvaliteediga ei ünnestu kohe mitte kanga struktuurini jõuda... aga tundub, et odavama otsa (kui mitte ilmtingimata kõige odavama) sõidukiga tegu

Kui kangas on "korralik" :lol: siis võib olla iste pärit ka AR 116/162 seeriast või Deltast
Tegelikult ma olen normaalne....

ts wrote:mina pakuks Ritmot (kuigi on palju aega möödunud sellest ajast, kui seal istusin) või siis 128/131 teist derivaati

Kuna pilt on äärmiselt kehva kvaliteediga ei ünnestu kohe mitte kanga struktuurini jõuda... aga tundub, et odavama otsa (kui mitte ilmtingimata kõige odavama) sõidukiga tegu

Kui kangas on "korralik" :lol: siis võib olla iste pärit ka AR 116/162 seeriast või Deltast

ei

inz164 wrote:ei

PAREMA resolutsiooniga pilti vaja...

ülemine lõigatud serv koos põhja ja seljatoe lisaõmbluste ning peatoega viitab "keskklassi" mõõtu autole, mille sihtotstarbelisus ei ole kiire kurvisõit. istme enda kuju paigutab selle loomise hetke 80 datesse

Seega Kui see ei ole pärit ühestki ülalmainitud masinast jääb sõelale veel Croma ja mõned eksemplarid veel

ts wrote:

ülemine lõigatud serv koos põhja ja seljatoe lisaõmbluste ning peatoega viitab "keskklassi" mõõtu autole, mille sihtotstarbelisus ei ole kiire kurvisõit. istme enda kuju paigutab selle loomise hetke 80 datesse

Seega Kui see ei ole pärit ühestki ülalmainitud masinast jääb sõelale veel Croma ja mõned eksemplarid veel

vihje

istme enda kuju paigutab selle loomise hetke 80 datesse

tegu on AR istmega

kuid täpsemalt 8)

inz164 wrote:
ts wrote:

vihje
tegu on AR istmega

kuid täpsemalt 8)

AR 90 pakuks :roll: :wink:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

Alfa Romeo 33 wrote:
inz164 wrote:
ts wrote: PAREMA resolutsiooniga pilti vaja...

vihje
tegu on AR istmega

kuid täpsemalt 8)
AR 90 pakuks :roll: :wink:

ei

:mrgreen:

80-datel ei olnud AR valikus peale 164 ühtegi keskklassi autot, mille seeria ei oleks olnud 116/162 :P

ehk siis 75 ei ole, 90 ei ole, Alfetta oma ei ole, Giulietta oma ei ole... 164 iste ei ole see kindlasti ning 119 samuti mitte... GTV oma kah mitte

33 oleks mingi variandina veel mõeldav aga... nagu juba mainiti-> ei ole 33

Seega tehti 80-datel mingit Alfat, millest ma midagi ei tea :shock:

ts wrote::mrgreen:

80-datel ei olnud AR valikus peale 164 ühtegi keskklassi autot, mille seeria ei oleks olnud 116/162 :P

ehk siis 75 ei ole, 90 ei ole, Alfetta oma ei ole, Giulietta oma ei ole... 164 iste ei ole see kindlasti ning 119 samuti mitte... GTV oma kah mitte

33 oleks mingi variandina veel mõeldav aga... nagu juba mainiti-> ei ole 33

Seega tehti 80-datel mingit Alfat, millest ma midagi ei tea :shock:

ehk siis 75

ongi õige vastus 8) 8)

:roll:

jah? praegu meenus lõigatud ülemine serv mööbliriidega istmel :lol: pezoo 405

meenutame kiirelt 75 istmeid... 1,6-2,0 sirge seljatoega, 2,0TS/TB sportitmetega (etteulatuva reietoega); QO/QV :? üks on kindlalt sirge seljaga ja teine on spurt...

E.T. wrote:watson, õigus... seitsekümmend viis.

Loogika ja pildid ei käi alati kokku...

kui oleksin kunagi kuskil näinud ühtainsat 75-te, millel lõigatud servadega istmed sees on, siis usuksin... hetkel minu mälu ja kõigi müügisolevate autode koha pealt-> EI OLE selliseid istmeid üheski tuntud versioonis...

EDIT: pesgott 405
Image

Alfa 75 QV, TB TS (+ kõik al 90)
Image

75 ülejäänud

Image
Last edited by ts on 24 Jan 2008, 18:24, edited 1 time in total.