Auto Teemaline Suvaline Pläma

mhmh... ja vana TT 4wd oli katastroof algselt suurtel kiirustel, kus tagaots läks kergeks ja juhitavus üsna hädiseks... lausa nii hädiseks, et võis ennast tee kõrvalt leida. seepeale lahendati probleem aerodünaamikapaketiga, mis surus tagaosa maapinnale lähemale aga ei päästnud vängest alajuhitavusest suurel kiirusel.

ka uut TT-d on labeldatud kui alajuhitavat autot...
alfa ümber keerleb legend müstiliselt heast juhitavusest
mazda on justkui loodud kiireks kurvisõiduks

nagu näeme ei vasta neist ükski legend tõele.

kokkuvõte:
kui tahad kiiret ja täpset kurvisõitu osta BMW
kui tahad täielikku show offi poosetamiseks, siis alfa brera, soovitavalt spider

mida teha audi TT ja rx8-ga, pole minul teada.

ah jaa... ja kui pappi on nagu putru, siis päris kiirelt otse sõitmiseks sobib ilmselt ikkagi vaid Bugatti ;)

ilusat kalapäeva jätku soovides...

-e-

E.T. wrote:ja TT on üldtuntult show-off auto mis on selgelt alajuhitav ja soovitatakse rohkem poeskäimiseks...
:icon_think:
...miuarust, kui TT startis rinkal, siis hamster hüüdiski "juuksurisse!?" :lol: :lol: :lol: ...nat bääd

lisaks on TT ka stjuardessile sobiv sisaldades satnavvi... hamstrit ja clarcsoni omavahel kombineerides...

uus vahekokkuvõte:
ma tean milleks TT hea on...
Stjuardessil Juuksurisse sõitmiseks.

rx8 otstarve on endiselt segane:
nii nagu ka tema müügiargument - tahad kupeed aga saad sedaani!

kahel tuttaval on rx8 olnud ja mõlemad vahetasid masinad välja
vähem kui aasta pärast, peale soetamist
üks vahetas 5 aastat vana kupee mersu vastu
ja teine võttis suurema leksuse

seni maani ei tea miks küll selline järsk meelemuutus 8)

E.T. wrote:rx8 otstarve on endiselt segane:
nii nagu ka tema müügiargument - tahad kupeed aga saad sedaani!
see sobiks mulle - tittesid mugav tahaistmele panna :wink: ja pagass on kah enamvähem OK suurusega
ja äkki saab RX8le ka kartuseraame ja kärukonksu :P
Seitsekümmend Viis

Täna sai väike Pirita-Nõmme-Mustamäe-Lasnamäe-Pirita ots tehtud,ning sellega seoses sai nähtud väga ilusaid Alfasid! :icon_thumbup:
Esimesena tuli vastu Vabaduse puiesteel taas bnd,kellele ma käppa viskasin :icon_wave: (aga loomulikult tema seda ei näinud! :lol: )oleks tahtnud mõne pildigi teha,aga nagu alati ei jõudnud ma telefoni krabada! :D
Järgmine saak ootas ees Marienthali Selveri juures,kus ette jäid 4 Alfat,üks sinine AR 147,teine masin oli tumepunane AR 156 2.5 24V(juhiks oli mingi 45-ndates naine)masinast sai paar piltigi tehtud moblaga,kolmas masin oli tume sinist värvi,ning rohelise lehega AR 166 mis seisis Selveri lähedal :P ja neljandaks masinaks oli punast värvi AR 155,mis paraku polnud kõige paremas konditsioonis,nimelt olid tal stanged suht räsitud ilmega! :(
Ühesõnaga Alfa rohke päev! :icon_roll:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

(.... rebane jooksis ette) Loll on see kes vabandust ei leia :icon_crazy: Järgmine kord sõida rebasest üle.. teeb vähem kahju.

Ja tra mis kommentaarid :icon_eh: Nüüd sõimatakse meid niimoodi:

" se alfa pole üldse mingi auto, … alfa on ülemaailmaliselt kutsutud pedede autoks…. jama. böö"
155, 2x166, 159 ja 75?

Jarmo wrote:(.... rebane jooksis ette) Loll on see kes vabandust ei leia :icon_crazy: Järgmine kord sõida rebasest üle.. teeb vähem kahju.

Ja tra mis kommentaarid :icon_eh: Nüüd sõimatakse meid niimoodi:

" se alfa pole üldse mingi auto, … alfa on ülemaailmaliselt kutsutud pedede autoks…. jama. böö"
Ühe lolli ja asjatundmatu inimese kommentaari pärast pole mõtet närvi minna,ning solvuda!
Minul savi kuidas meid kutsutakse,ning see on hea,et igasuguseid asjatundmatuid pe*esid meile siia juurde ei tule! :icon_roll:
Igal lollil oma lõbu,ning ma olen 100% kindel,et see tüüp ise ei jaksa ja ei jõua Alfat pidada,ning on seepärast nö. kade!
Näiteks mina pean kõiki autosid mis on toodetud väljaspool Itaaliat ja Inglismaad parmude ja rullnokude masinateks(jätavad täitsa külmaks mingid mõtetud BMWd,Mersud,Volkarid,Opelid,Audid jne.)! :wink:
Nagu öeldakse,loll on see kes vabandust ei leia! :wink:
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.

deuce wrote:Igasuguseid sõgedaid ronib juba ka Alfa rooli :icon_shocked:
samas maksavad ka 156-ed juba 30000 eeku, kui on vaja "odavalt ja edevalt", siis kärab külavahel paugutamiseks ka alfa.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

E.T. wrote:Tänan Tänan AR33 kõikide tiitlite eest mis ma just sain omale
:icon_clap:
Selle lausega ma ei pidanud siin foorumis otseselt kedagi silmas! :wink: :oops:
Loodan,et pikka viha ei peeta!