Auto Teemaline Suvaline Pläma

:mrgreen:

seda riivimist oli Tabasalus lust vaadata :icon_clap:

aga veel saabindust:

meenus ka minu lemmik 8) mis tegelikult oleks olnud sonett II asemel palju ägedam (aga ju siis leiti, et ei ole piisavalt põhjamaine :wink: sinna on ju bertone jooned suisa külge keevitatud)

1964 Catherina proto
Image
Image
Image
1955 Giulietta Bertone spider
Image

tegelikult oleks muidugi ka quantum tore olnud
Image
Tegelikult ma olen normaalne....

Catherina oli pisut ajast ees ja vajas liialt palju arendustööd, et temaga toodangusse minna. Ja et samal ajal tehti ka prototüüp nimega MFI-13 (Malmö Flygindustri, project 13), mis oli pisut parem, siis võeti viimane Sonett II aluseks.

A kujult on see Catherina küll kena. Pagassi paigutatav targa katus jms..:D
Image
Image
Üks kõige ufomaid prototüüpe on ikkagi EV-1..:)
Image
Päikesepaneelid katusel, et jahutust töös hoida,
Image
"mäluga" plastist kerepaneelid, mis peale kõksu ise end sirgeks veavad jms...
Spido kuni 300 km/h
Image
jne...

Saabmuseum on lahe koht..:D Saabi 60 aastapäeva üritusel lükati kogu kraam rahulikult õue peale ja rahvas sai näpuga katsuda jms... Needki pildid sealt pärit.
Eesti Saabiklubi ja foorum

Selle päikseenergiat elektriks muutva katusepaneeli pani VAG masstoodangusse nime all SOLAR ja kõnealuse lisavidinaga autode omanikud jagunevad põhimõtteliselt kahte leeri

1. tore et puhub salongi õhku palaval päeval
2. sellest õhupuhumisest pole eriti kasu / kulutab ainult ventikat kogu valge aja suvel.

_

aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida vaid hoopis kiita:
TS oma nauditavas põhjalikkuses on nagu kirss tordi peal !

E.T. wrote:Selle päikseenergiat elektriks muutva katusepaneeli pani VAG masstoodangusse nime all SOLAR
Kas seda juba aastal '85..;) ? EV-1 on nimelt aastast '85. Aga eks ta tehtigi sellise tulevikuvisioonina, toodangusse ei olnudki mõeldud minema.

Aga jätta paigaldamata nupp mõne süsteemi väljalülitamiseks on kah pisut kahtlane tegevus..:)
Eesti Saabiklubi ja foorum

Cyber

Volks teatavasti on rahvas saksa keeli ja kombineerides seda vana rooma tarkusega (panem, et circensis) saamegi vastuse miks pole väljalülitamiseks nuppu.

-
Minule teadaolevalt siiski tuli SOLAR masstootmisse ca 10 aastat peale "rootsi ufol" esitlemist - kas etendus kestab senimaani või on õpitud tänapäeval autosid parkima varju alla pole mulle teada hetkel.

Parimate soovidega,
siiralt Teie,

-e-
(rahvasaadik)

bnd wrote:Aga üht ma ütlen- teised autojuhid on täiesti ogarad. No ha**ui on vaja iga foori all kiirendust teha??? --Täiesti haige värk! Krt 3 a tagasi oli sama situatsioon, kui mul oli Pärnus esimene AR. --
Lähengi nüüd linnapeale laiama :D Tegelt oleks vist õigem öelda- kiirendusvõistlusele.
Käisin ka eile ühe vähe erilisema asjaga Pärnus ja fooritagant lahkusin nagu ikka :roll: , ning neiu kes kõrval oli hakkas kohe oma avensist kurjaks ajama... ükskuus sai võitu.

Kas keegi oskab jagada infot Kehala paarisraja kohta?
Väga vana infot leian ainult.
Käisin see nv oma pesooga paarutamas.. väravad olid valla ja ühtegi keelavat silti ega viita eramaa või omaniku kohta polnud.. kuid kardan, et see oli lihtsalt minu juhuslik õnn.

Sain seal oma elu sõidukogemuse. Hüpped ja värgid.. :icon_crazy: :icon_shocked: :icon_thumbup: :mrgreen:
a.k.a Anthrax

http://www.rally.ee/?a=a009&b=5139" onclick="window.open(this.href);return false;
ja siin korraldatakse http://foorum.fastfords.org.ee/viewtopi ... =2&t=11547" onclick="window.open(this.href);return false; äkki saab teemaalgatajalt kontaktid
mul on eelmise haldaja tel. nr vist alles (aastast 2004), aga sellest põle ilmselt kasu

Edit: või siis uurida OG Elektra kaudu http://www.ogelektra.ee/index.php?main=135" onclick="window.open(this.href);return false;
Seitsekümmend Viis