Auto Teemaline Suvaline Pläma

starfild wrote:
spark wrote: pardisaba on ju puudu ... :)
Ähh? Misse? Mul on vist teadmisi vajaka... :)

Aga hoolimata kõigest, on tippkiirus 350 km/h ...
selle tõttu ongi number vildak :lol:

Nali lähiminevikust, ehk müüt Alfade lagunemisest

1 episood
Käisin ühel kunagisel töökaaslasel külas, ehk ikka räägiti ilmast-olust-autodest ja siis lõpuks jõudsime ikka auto tagaotsa ja avarii ja selle likvideerimise kohta. Eks vaatasime seda taastustööd siit ja sealt ja kolmandast kohast ja siis tuli pärl: " on ikka ilus auto küll, aga laguneb ju palju, näed lasid just keretöid teha"! :?: :?: :?: Nii et teadmiseks, kui teie auto satub avariise ja seeläbi peab tegema keretöid, siis on see sama, mis mootori või sildade remont :mrgreen:

2 episood
Käib mul kodustel töödel üks poiss (=noormees) abis. Täna siis enne oma pegoosse istumist käis ka paar ringi ümber auto ja ikka uuris, et kuidas ja palju sõidad. Ma muidugi vastasin, et hetkel igapäeva sõiduk ja nädalas paar tuh km läbisõitu ja siis tuli: "kuidas sa saad niipalju sõita, kas siis Alfad ei lagunegi?" Mis sa oskad öelda.......

PS! Üks tark küsimus ka siia otsa- kas gta-le saab rattaraame katusele panna? samade kinnitusega, mis lähevad kõigile 156-tele? mõistetavatel põhjustel ei lase enam teistel ratast ühest kohast teise vedada.
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

bnd wrote:PS! Üks tark küsimus ka siia otsa- kas gta-le saab rattaraame katusele panna? samade kinnitusega, mis lähevad kõigile 156-tele? mõistetavatel põhjustel ei lase enam teistel ratast ühest kohast teise vedada.
Vaata kas sul on ukse tihendi all mingid kinnitus kohad(lihtsalt nagu tavaline polt oleks sisse keeratud), kui on küll siis sobib.
Aga isiklikult ei soovitaks ma seda raami sinna panna, mull hakkas tihendit lõhmuma.

Aga lagunemise kohta on ikka suur müüt ringluses.
Autot müües ikka kuuleb väga huvitavaid seiku mida alfadest arvatakse :lol:

bnd wrote:PS! Üks tark küsimus ka siia otsa- kas gta-le saab rattaraame katusele panna? samade kinnitusega, mis lähevad kõigile 156-tele? mõistetavatel põhjustel ei lase enam teistel ratast ühest kohast teise vedada.
...saab küll, eesti esimesel gta-l oli raam katusel... fotomaterjali ka mul, kui ei usu :P
eelkõnelejal ka õigus- tihendit hakkab sööma krt, ise aegajalt kasutan oma vaguunil... talvel kui lauakola vaja vedada vms kulub raam ja boks ikka ära, täitsa praktiline :icon_angel:

no krt, nii hull ka vast asi pole, et kui nädalavahetusel asi peal, et siis kohe ära sööb.

Talveks ja boksi vedamiseks on buss, alfal oleks praegu aind rattavedu nädalavahetustel
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

bnd wrote:no krt, nii hull ka vast asi pole, et kui nädalavahetusel asi peal, et siis kohe ära sööb.
muidugi mitte... kohe ei söö... samas võid teepeal ju korra kinni pidada ja raamile natuke ristikut ette visata põllul :wink: ...loom rahuneb maha :icon_wave: ...mis siis uueks rattaks võtsid? 8) mõne rahulikuma meesteka? :lol: ...või said kätte velo? :shock:

mrt wrote:
bnd wrote: Aga lagunemise kohta on ikka suur müüt ringluses.
Autot müües ikka kuuleb väga huvitavaid seiku mida alfadest arvatakse :lol:

minu enda kõrvad on pidanud kuulma järgmisi toredaid seiku inimestelt kes arvavad et neil on Alfade kohta õigus miskit (paha) öelda:

1. pedaalid on liiga väikesed ja teineteisele liiga lähedal = nagu naiste auto
2. tsiteerin: "ükskord sõitsin sõbra alfaga linnas paar kilomeetrit ja summuti sukk läks katki lambist.. hullult auto ikka laguneb"
3. üks potensiaalne klient salongist peale proovisõitu põhjendamas miks ta siiski seda autot ei osta: "liiga võimas ja täpne auto on"

oeh :icon_crazy:

alfanatico wrote:
bnd wrote:PS! Üks tark küsimus ka siia otsa- kas gta-le saab rattaraame katusele panna?
ise aegajalt kasutan oma vaguunil... talvel kui lauakola vaja vedada vms kulub raam ja boks ikka ära, täitsa praktiline :icon_angel:
Telli näiteks RMK-st omale halud koju, siis pole vaja talvel lauakola soojasaamiseks vedada

:P

Mure järgmine,autol esimesed tuled vilguvad kui mootor töötab.
Vahetasin pingeregulaatori ja pingerelee ära,kuid ikkagi vilguvad. :icon_think:
Nüüd on nagu vist järgi jäänud ainult generaator,võimalik et harjad kulunud,kuid ehk oskab keegi täpsemalt öelda mida veel vaadata? :)
Auto marki peaks paljud teadma,tegu ei ole Itaallasega vaid derivaadiga! :mrgreen:
Ettetänades!
Parimat soovides!
Reijo :)
If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.