Auto Teemaline Suvaline Pläma
#1666kiireid autosid ka vahelduseks suht aeglasele 8C-le (andmed by topgear)

Ähh? Misse? Mul on vist teadmisi vajaka...spark wrote: pardisaba on ju puudu ...
selle tõttu ongi number vildakstarfild wrote:Ähh? Misse? Mul on vist teadmisi vajaka...spark wrote: pardisaba on ju puudu ...
Aga hoolimata kõigest, on tippkiirus 350 km/h ...
Vaata kas sul on ukse tihendi all mingid kinnitus kohad(lihtsalt nagu tavaline polt oleks sisse keeratud), kui on küll siis sobib.bnd wrote:PS! Üks tark küsimus ka siia otsa- kas gta-le saab rattaraame katusele panna? samade kinnitusega, mis lähevad kõigile 156-tele? mõistetavatel põhjustel ei lase enam teistel ratast ühest kohast teise vedada.
...saab küll, eesti esimesel gta-l oli raam katusel... fotomaterjali ka mul, kui ei usubnd wrote:PS! Üks tark küsimus ka siia otsa- kas gta-le saab rattaraame katusele panna? samade kinnitusega, mis lähevad kõigile 156-tele? mõistetavatel põhjustel ei lase enam teistel ratast ühest kohast teise vedada.
muidugi mitte... kohe ei söö... samas võid teepeal ju korra kinni pidada ja raamile natuke ristikut ette visata põllulbnd wrote:no krt, nii hull ka vast asi pole, et kui nädalavahetusel asi peal, et siis kohe ära sööb.
mrt wrote:bnd wrote: Aga lagunemise kohta on ikka suur müüt ringluses.
Autot müües ikka kuuleb väga huvitavaid seiku mida alfadest arvatakse
ma ei saa aru palju fiat grupp neile autoajakirjanikele maksab :icon_shocked:PS145 wrote:Leidsin pisut netti lehitsedes sellise põneva artikli.
http://uudised.ekspressauto.ee/news/aut ... d=25140171" onclick="window.open(this.href);return false;
Telli näiteks RMK-st omale halud koju, siis pole vaja talvel lauakola soojasaamiseks vedadaalfanatico wrote:ise aegajalt kasutan oma vaguunil... talvel kui lauakola vaja vedada vms kulub raam ja boks ikka ära, täitsa praktiline :icon_angel:bnd wrote:PS! Üks tark küsimus ka siia otsa- kas gta-le saab rattaraame katusele panna?