Auto Teemaline Suvaline Pläma

E.T. wrote:
Anthrax wrote::twisted: :twisted: :icon_shocked:
Viskasin vanad pastlad talvekad ajutiselt tagarehvideks.. et linnavahel pidama ja liikuma saaks.
FWD sideways igas kurvis.
Oskab keegi soovitada, kus libedasõitu oleks mõistlik meelde tuletada?

KUI ma ükskord töölt koju hakkan liikuma, siis plaan on teha paar 4wd käeharjutust kodu ees olevas vanas Kirovi Kalurikolhoosi parklas!
:)

E.T. wrote:KUI ma ükskord töölt koju hakkan liikuma, siis plaan on teha paar 4wd käeharjutust kodu ees olevas vanas Kirovi Kalurikolhoosi parklas!
"Conkis" näeb :D

ET omab ka telefoni
5016728

eile sain koju 20 paiku - nats sai ikka ringeldud parklas :D
suverehv ei pidanud absoluutselt - suht olematu kiirusega ja vähese koordinatsiooniga ukerdamine oli.

_

Tänaseks (09 nov) talverattad all - sai poole töö pealt nägu ka sügada ja hiljem kaaskondlaste meeleheaks "näomaalingutega" poes käidud - uusi ventiilikaabusid ostmas (vanad läksid kõik hooletu liigutuse tagajärjel lumme talvituma).
:lol:

:icon_hi:

see auto juba pikka aega müügis olnud...

olen seda ka paar koda vilksamisi tänaval näinud

ma nüüd ei tea :icon_wtf: kas asi on puuduvates liistudes + valedes velgedes + tuksis tagasillageomeetrias (amordid+puksid+vist ka väsinud vedrud) aga igatahes... ei näe see auto päris elus isegi mitte veerandit nii hea välja, kui pildil (kuidagi õnnetu või nii paistab :( )

siiski-> hind ei ole üldse suur (võttes arvesse, et sellele autole on kõiki juppe vabalt saada ja vaid interjööritükid maksavad hingehinda)
Tegelikult ma olen normaalne....

:icon_hi:
mrt wrote:Aga miks peab ühe auto müümiseks 3 oksjonit tegema :roll:

hobiauto ostetakse masuajal ju mitme peale :mrgreen: kus on öeldud, et omanikud peaksid omavahel tuttavad olema või siis korraga sõita saama :captain:

Müüa kolmandik autost on ju sama nagu "põhimõtteline osa majast"

E.T. wrote:Kinnisvarast saab ikka müüa MÕTTELIST osa... põhimõtted jäägu eluhoiakute juurde

mõtteline- põhimõtteline... kui põhimõtteliselt oled nõus omale ostma mingi mõttelise osa põhiliselt eluks vajalikust asjast, siis põhimõtteliselt on mõte sama :roll:

TS@paneb nüüd noka kinni ja häbeneb... ning lubab teinekord põhimõttelsielt mõttega kõik postid läbi lugeda

TS on 100% rokenroll ja tuumasõda ühes isikus - ning võiks ikka rohkem siutsuda oma nokavahelt - mina loeb ja itsitab sageli. Hea tuju ja naer aga on teatavasti pika ea saladuseks. Pikk iga aga annab lootust II pensionisammast järada.
___

Et veel oma iga pikendada kavatsen "lapse rõõmuks" oma vana saksa rämpsuga ca 19 paiku Kirovi Kolhoosi peamaja hoovis paar kannakat panna ja natuke külg ees cruisida.

___

Parkla oli küll lumega kaetud aga mitte libe ... noh vähemalt lapsele meeldis...

Eile lobisesin hr Balinsiga ja sain teada, et Läti klubi plaanib ühist minekut järgmisel aastal itaalia maale - seni veel ei ole otsustatud kas minnakse autodega või renditakse kamba peale buss (Fiat).

_

Mina ei osale uskumatus itaalia reisis 59% tõenäosusega (perekondlikel põhjustel).
Mina ei hakka seda ettevõtmist ka eest vedama endiselt!