20 Aprill - Alfa karikasarja I etapp - Alfa Sprint 2008

tänud ilusa ilma, hea korralduse ja -125kw klassi suure karika eest korraldustiimile. Muidugi ka toredatele kaasvõistlejatele tänud.

Täna hommikul sinna tulles ei aimanud absoluutselt ,et mul võib selline tulemus tulla.

Järgmine kord jälle, aga siis pole mul lootustki võimaste alfade vastu kiirel(sauga) rajal, aga tulen annan mis anda on:)

kasparius@ punane, lahja E36.

EDIT: Kuda see punktide arvestus ka käib?

Tänan kõiki vahva ürituse eest!

nagu täna selgus ei ole minu reaktsioonil, stardil, kiirendamisel ega kurvi läbimisel miskit hullu...

hoopis peab harjutama orienteerumist ja pidurdamist... :oops:

esimesel ringil eksisin ära ja ainult teisel ringil jäin napilt-napilt boksi sisse. tulemus 1 ring disklahv ja parimale ringile sain +10sek :roll:

AGA ei ole hullu, diislite klassis olin esikolmikus... :wink:

inimesed teevad ürituse

tänan kõiki kohalolnuid, nii võistleiaid , kui publikut. harva on kuskil nii palju meeldivaid inimesi koos :)

erilised tänud maksimile / valdole / kasparile kelle sõidus oli üleloomulikus koguses sportlikkust

stelle, su rehvid sisaldasid paraja annuse suitsu, mida hullud itaalia hobused ka lasid publiku rõõmuks tuulel kanda maanteele.

maksim, kuidas sa suudad sunny sedasi lendama panna?

valdo, selline rariteet rajal ja millises tempos - nauditav!

kaspar... kui sa bemmil rattad ka maa küljes saad seisma, siis mis juhtub aegadega???

ja lubatud tabel (punktiarvestus 2 parema ringi summeeritud aeg)
Image
Last edited by E.T. on 21 Apr 2008, 21:39, edited 2 times in total.

Paev oli fantastiline!!! :D Suur Aitah korraldajatele, osavotjatele ja pealt vaatajale. See oli mu esimine Alfa uritus. Loodan, et jargmiseks urituseks on mu Alfa korda tehtud ja valmis voistlemiseks. Siis ei pea enam Sunnyt piinama. Sunny-ga soit oli praktiliselt ainult esimesel kaigul. Oleks veermik natuke jaigem oleks parem :) Aga soov voistelda ja voita on alati suur! Edu koigile! :D

ts wrote::roll:

kollaselt vestilt raja ääres siis paar kommentaari (pildid tulevad kohe, kui olen need üles saanud)

Teine eritänu siis valgele 159-le tänu kellele sain natukenegi ennast liigutada :lol:

Huvitaval kombel nimelt sai raja peal vaid kaks autot koonustele pihta

Tänan omalt poolt korraldajaid, et lubasid ja isegi innustasid mind veel viimasel minutil osalema. Samuti tänan tubli töö eest kõiki "kollaseid veste", eriti aga neid, kes minu poolt sõbralikult müksatud koonuseid kohale ennistamas pidid käima. Ma püüdsin nimelt kõigest väest esimesed kaks sõitu automaatsest käigulülitusest võitu saada ja seega jäi tähelepanu rajapiiretele veidi hajutatuks. Viimase ringi sõitsin aga rahuliku südamega automaatkasti iseseisvatele otsustele toetudes(kahjuks veidi vähe gaasipedaalile toetudes) ja pühendades kogu tähelepanu rajamärgistuste jälgimisele, sain tulemuseks raja puhtalt läbimise ning oma parima aja. Arvan, et selle 159 sõiduomadused ja autosse kätketud insenerimõte annavad parima tulemuse Saugal :)

Igahes maanteel saavutasin täna tulemuse 5,8 l/100 km kiirusega 110 km tunnis, 6 käiguga, 1500 p/min. Mootoriks 1,9 Multijet 110 kW.

Aga muidu sõidan vahel ka 2-liitrise Clioga(132 kW).