Miks sa annad selle maaklerile?
Preagusel raskel ajal on see 5k väga suur raha. :icon_shifty:
Kas keegi teab Tallinnas maitseainete poodi või muud kohta, kus on väga hea vürtside jms valik?
Suvaline PLÄMA vol 2009
#182Anthrax wrote:Kas keegi teab Tallinnas maitseainete poodi või muud kohta, kus on väga hea vürtside jms valik?

vürtsid peaksid idee poolest olema kuivatatud maitseained või siis maisteainesegud... ning neid on kõige otstarbekam osta erinevatest

ja väga hea valik on veel laiem mõiste

Tegelikult ma olen normaalne....
Suvaline PLÄMA vol 2009
#183Kui hüpermarketid pakuvad üldjuhul SantaMaria ja Meira maitseaineid siis oleks vaja midagi veidi enamat.
Tahaks proovida veidi India köögi roogasid kodus valmistada. Seal läheb julgelt rohkem ühe pakikese täis maitseainet per pada.
Tahaks proovida veidi India köögi roogasid kodus valmistada. Seal läheb julgelt rohkem ühe pakikese täis maitseainet per pada.
a.k.a Anthrax
Suvaline PLÄMA vol 2009
#184kuskil teises foorumis oli sellest juttu, äkki isegi saabnetis
kui mu vana mälu mind ei peta, siis 1 koht asub stockmani vastas ... kuskil ... üle tee :icon_roll:
kui mu vana mälu mind ei peta, siis 1 koht asub stockmani vastas ... kuskil ... üle tee :icon_roll:
Suvaline PLÄMA vol 2009
#185Tere,Anthrax wrote:Kui hüpermarketid pakuvad üldjuhul SantaMaria ja Meira maitseaineid siis oleks vaja midagi veidi enamat.
Kui ma vahepeal jahimeeste foorumis tegutsesin siis seal soovitati pöörduda sellisesse poodi!

http://www.pipar.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Asub see siis Tallinnas Liivalaia 43,ning seal peaks olema suur valik maitseaineid ja muud selleks otstarbeks mõeldud aineid!

Pealehel ka kohe olemas,et neil on seal ka India maitseaineid!

Juhul kui Sa ise seda poodi pole veel avastanud!

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Suvaline PLÄMA vol 2009
#187:icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap: :icon_clap:Alfa Romeo 33 wrote:http://www.pipar.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Asub see siis Tallinnas Liivalaia 43,ning seal peaks olema suur valik maitseaineid ja muud selleks otstarbeks mõeldud aineid!![]()
braavo... :icon_angel:
ts@ sinna sushiriiuli poole hakkab samme seadma

ja kes ei tea mis on mis ja milline näeb välja sushikultuur siis... natuke mõnusat vaatamist
http://www.youtube.com/watch?v=0b75cl4-qRE" onclick="window.open(this.href);return false;
Tegelikult ma olen normaalne....
Suvaline PLÄMA vol 2009
#188Ning lõpuks saavad kõik Alfistid Piprapoes kokku!ts wrote:ts@ sinna sushiriiuli poole hakkab samme seadmaAlfa Romeo 33 wrote:http://www.pipar.ee/" onclick="window.open(this.href);return false;
Asub see siis Tallinnas Liivalaia 43,ning seal peaks olema suur valik maitseaineid ja muud selleks otstarbeks mõeldud aineid!![]()
![]()

Alfa Romeo 33@ tuli selle juttu peale söögiisu,ning ta läheb kohe spagette tegema!

If you park it and don't look back as you walk away... you bought the wrong car.
Suvaline PLÄMA vol 2009
#189Täpselt sama poodi tahtsin isegi soovitada. Suvel linnas uidates ja uulitsaid tallates jäi täiesti kogemata ette. Korralik vürtsivalik ning samuti teevalik! Tol korral oleks sellest poest saanud osta ka kurikat. :icon_shocked: Miks see seal oli, jäi mulle muidugi arusaamatuks.
Suvaline PLÄMA vol 2009
#190PS! vahepeal oli prismas kookospiima 500g pakk 10.-kr müügis - edu maitseotsingutel seltsimehed gurmaanid!
-
antraks - lähme elevanti sööma parem... jäta see kodus VÄHEMALT PAKITÄIS PER PADA kogemus omandamata...
-
antraks - lähme elevanti sööma parem... jäta see kodus VÄHEMALT PAKITÄIS PER PADA kogemus omandamata...
Suvaline PLÄMA vol 2009
#191Haha... kusjuures nädala alguses, tehti mulle samasugune ettepanek 

a.k.a Anthrax
Suvaline PLÄMA vol 2009
#192huvitav idee juhux kui ei soovi mootorit remontida
aga sõita ikka soovid
aga sõita ikka soovid
- Attachments
-
- heinapõletiga
- hobunejakülgkorv.jpg (33.13 KiB) Viewed 5969 times
Suvaline PLÄMA vol 2009
#193...ise olen nii pro ja pakun, et sõidukil on 1 hobujõudinz164 wrote:huvitav idee juhux kui ei soovi mootorit remontida
aga sõita ikka soovid

Suvaline PLÄMA vol 2009
#194Kui just mingit silmale nähtamatut tjuuningut pole.. näiteks abiväntade näol külgkorvis..alfanatico wrote:...ise olen nii pro ja pakun, et sõidukil on 1 hobujõud
Suvaline PLÄMA vol 2009
#195difrit ei paista tagasillal nagu, samas mine tea mis sees mootoris on... chip, nukid, kompressorMorzokMan wrote:Kui just mingit silmale nähtamatut tjuuningut pole.. näiteks abiväntade näol külgkorvis..alfanatico wrote:...ise olen nii pro ja pakun, et sõidukil on 1 hobujõud