Auto Teemaline Suvaline Pläma

http://www.youtube.com/watch?v=Ir14uz55 ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;
How to Avoid Accidental Airbag Deployment

* Do not undertake any electrical operation without deactivating the battery.
* Do not clutter the area near dashboard and airbags with unnecessary electronic devices.
* Avoid driving vehicle in wet, dusty conditions for too long.
* Routinely check for faulty, outdated parts and replace them with new factory parts.
* Get the computerized test done to check if the airbag system is working properly.
edit: siin on veel vidiut http://www.airbagsolutions.com/accidental.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Tegelikult ma olen normaalne....

Pikk jutt aga ei saanud ikka matsule pihta - mul on airbagi aju peale kirjutatud mingine kuupäev 2009 aasta, et kas siis peaks nagu midagi ära vahetama seal süsteemis ja mille täpsemalt või lasen vana lauluga edasi. Või tähendab see mingise kontrollimise kuupäeva.

Eks järgmine reis Pilotisse kevade poole küsin üle kah mida ja kas vaja teha.

see tähendab, et lähed esindusse, teed bäägisüsteemile diagnosti, lased vastavalt manualile komponendid üle vaadata ja kui kõik on OK :roll: siis saad uue kontrollkleepsu

kui kõik ei ole ok siis pead võibalt midagi välja vahetama vms

ts wrote:see tähendab, et lähed esindusse, teed bäägisüsteemile diagnosti, lased vastavalt manualile komponendid üle vaadata ja kui kõik on OK :roll: siis saad uue kontrollkleepsu

kui kõik ei ole ok siis pead võibalt midagi välja vahetama vms
Täpsel nii ongi :icon_roll: Tegelt tuleb igal korralisel hooldusel kontrollida märgutule tööd, juhtploki rikkemälu ning turvaseadiste välist seisundit.
155, 2x166, 159 ja 75?

üldiselt peaks bäägisüsteemi hooldusel ja korralisel hooldusel olema veidi erinev kontrollimistehnika [100% kindel ei ole, kuid bäägikontrolli saabumisel tuleks ka bäägid eemaldada ning kogu süsteemi tervikuna ka visuaalselt kontrollida, puhastada ja vajadusel detailid välja vahetada- mis täpselt vahetamist vajab ütleb manual :mrgreen: ]

Nii... sai koolis vähe arutatud seda teemat ja jõudsime kokkuleppele, kui näiteks peale avariid pääg lambist mingi aeg avaneb siis, arvatavasti on kuskil mingid andurijuhtmed lühises.
Kui linnavahel lambist lahti lööb? Võimalik et mingid suuremad löökaugud peaks asja ära ajama. Tööohutuse kohapealt on ka kirjas, et vältida suuremaid lööke auto all, kui süüde on sees. Bäägid võivad välja karata. :finish:
155, 2x166, 159 ja 75?

:icon_hi:

in case kedagi huvitab :mrgreen:

kui sõita mööda Tammsaare teed siis peale sõpruse pst statoili [95 maksis 15.90 viimati] l'äheb asi lõbusaks :roll:

mustame tee ristil on 15.35, peale seda on uus olerexi automaatjaam [14.70] ning siis edasi kadaka tee ristis asuvas nestes 14.80... ja veidi edasi Olerex 14.70 ning rokalmaaares jälle staiol 15.90

kodanikud-> hulgihind Neste terminalis on hetkel 14.56 - seega saage osa dampingust [-1eek liiter+kaardisoodus] ja pange paagid-kanistrid täis :mrgreen:

ülejäänud osas [mitte laki-kadaka piirkonnas] on ka Tallinna piires kütus "normaalse tanklahinnaga" [neste terminalihind pluss üks kroon kuni kroon kakskümmend]

EDIT: huvitav, kas 1% müügimaks tuleb ka kütusele juurde :mrgreen:

ts wrote:EDIT: huvitav, kas 1% müügimaks tuleb ka kütusele juurde :mrgreen:
jah (näiteks Harku vald omab seda maksu juba aastaid, küll 0.1% määras ja igasugu valla territooriumil olevad bensukad maksavad nagu kõik teisedki)

Ja seda kõikuvat hinda pidi ka Lasnamäel nägema, seal ka igas bensukas erinev ja kõigub +-kroon...
Eesti Saabiklubi ja foorum

ts wrote::icon_hi:

in case kedagi huvitab :mrgreen:

kui sõita mööda Tammsaare teed siis peale sõpruse pst statoili [95 maksis 15.90 viimati] l'äheb asi lõbusaks :roll:

mustame tee ristil on 15.35, peale seda on uus olerexi automaatjaam [14.70] ning siis edasi kadaka tee ristis asuvas nestes 14.80... ja veidi edasi Olerex 14.70 ning rokalmaaares jälle staiol 15.90

kodanikud-> hulgihind Neste terminalis on hetkel 14.56 - seega saage osa dampingust [-1eek liiter+kaardisoodus] ja pange paagid-kanistrid täis :mrgreen:
rendin odavalt kanistreid ja muid anumaid :lol:

Minuarust on see tanst bensiinitünni ümber rohkem naljameeste rida. Kui suur see kaotus või võit on kui endale näiteks 200L tünnitäis pena varuks osta?

200.- ? :icon_think:

Nüüd:
Kui palju see tünn ise maksab?
Kui palju inimene selle tünni tanklasse ja sealt koju vedamisega vaeva näeb?
Kus inimene seda hoidma hakkab?
Kui lihtne seda sealt pärast paaki ajada on?

Ja kõrvale võtaks mõned näitlikud elulised numbrid (ei ole univesaalsed):
Kui palju maksab tööandja inimesele, et saada endale 1 tund tema elsut?
Kui palju raha kulutab inimene sigarettidele, alkoholile, või mõnele muule mõttetule asjale kuus?

Lihtsam oleks paar ületundi tööjuures teha kui see vaat endale trepikotta haisema vedada ja eelarve oleks palansis. Minu arust ei maksa "oma aja" tunnihinda nii vähe tulutoova tegevusega solkida. Samas kui inimestel igav on, siis jah, kuidagi on ju vaja end lõbustad.

In mai opinjõn - odavamas tanklas tankimine on inteligentne valik, aga koju varumine on juba ouver-kill.

:icon_wave:

Juhul kui sääst on nii 1-2 eeki liitrilt siis ei näe tõesti mõtet. Kui aga diisli pealt säästa nt. 6eeki siis on asjal juba jumet. Kuigi jah...see solgerdamine on suht tüütu tegevus :icon_roll:
155 Q4 / 159 jtdm / Kappa 16vT