20 Aprill - Alfa karikasarja I etapp - Alfa Sprint 2008

trummar wrote:
ts wrote::roll:

kollaselt vestilt raja ääres siis paar kommentaari (pildid tulevad kohe, kui olen need üles saanud)

Teine eritänu siis valgele 159-le tänu kellele sain natukenegi ennast liigutada :lol:

Huvitaval kombel nimelt sai raja peal vaid kaks autot koonustele pihta
Tänan omalt poolt korraldajaid, et lubasid ja isegi innustasid mind veel viimasel minutil osalema. Samuti tänan tubli töö eest kõiki "kollaseid veste", eriti aga neid, kes minu poolt sõbralikult müksatud koonuseid kohale ennistamas pidid käima. Ma püüdsin nimelt kõigest väest esimesed kaks sõitu automaatsest käigulülitusest võitu saada ja seega jäi tähelepanu rajapiiretele veidi hajutatuks. Viimase ringi sõitsin aga rahuliku südamega automaatkasti iseseisvatele otsustele toetudes(kahjuks veidi vähe gaasipedaalile toetudes) ja pühendades kogu tähelepanu rajamärgistuste jälgimisele, sain tulemuseks raja puhtalt läbimise ning oma parima aja. Arvan, et selle 159 sõiduomadused ja autosse kätketud insenerimõte annavad parima tulemuse Saugal :)
Igahes maanteel saavutasin täna tulemuse 5,8 l/100 km kiirusega 110 km tunnis, 6 käiguga, 1500 p/min. Mootoriks 1,9 Multijet 110 kW.
Aga muidu sõidan vahel ka 2-liitrise Clioga(132 kW).

Sauga jaoks võid Clio ka valida, kui sobivam tundub ;)

Päev oli nagu korda läinud..:) Õhtuks nägu õhetas päikesest. Aru ma ei saa, miks mul kõik kondid nii haiged olid õhtuks, nagu puid oleks lõhkunud päev otsa.

Taganurga pilte saab ilmselt õhtul, eile ei olnud aega nendega tegeleda, Sai "pisut" selle teemaga tegeletud veel.

Inz-u nägin veel Mustika keskuse lähedal paela otsas hiljem..:) Lehvitasin läbi akna, aga kes seal vastu päikest ikka nägi..:)
Eesti Saabiklubi ja foorum

cyber wrote:Päev oli nagu korda läinud..:) Õhtuks nägu õhetas päikesest. Aru ma ei saa, miks mul kõik kondid nii haiged olid õhtuks, nagu puid oleks lõhkunud päev otsa.
Taganurga pilte saab ilmselt õhtul, eile ei olnud aega nendega tegeleda, Sai "pisut" selle teemaga tegeletud veel.

Inz-u nägin veel Mustika keskuse lähedal paela otsas hiljem..:) Lehvitasin läbi akna, aga kes seal vastu päikest ikka nägi..:)
kondid seepärast valusad, et külm tuul oli. Tõmbas läbi-hea et haige pole.

Tõepoolest Inzule õnne!

Vabandan nüüd ka natuke, miks gta tegi mõne arvates nii lahja sõidu :D

Natuke nutune on ikka kogu seda jõudu ühe rattaga talitseda, eriti kui see ratas juhtub veel sisekurvis õhus olema :D

Aga tegelik põhjus:

meest pole roolis, MEEST! :lol:

Aga parim masin rajal oli minu meelest see vana SAAB. Sonett?

Krt kui kohapeal käis, siis tundus, et see asi küll pöördesse ei lähe, aga kui pöörded üles korjas- liikus VÄGA muljetavaldavalt. Ju tal gaasipedaaliks ON/OFF lüliti :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)