155 rattad

Midbassid ???

Kus seal midbassid olid ? Taga olid mingid alpine tweetrid ja 6x9 -d. Asjad, mis mul alati maha olid keeratud. Samas... tagumise katte alla pole ma tegelt iial vaadanud ......... (o koht, mida mu sõrmed ei näppinud whoa ?!)
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

155 rattad

:?

krrt.... ega ma kah ei tea nüüd :oops: mis täpsemalt seal on... aga õhtul võtan südameasjaks katted maha kiskuda ja vaadata... :lol:

igatahes pagassist paistis kondede ja juhtmete rägastuk ning kõlar nagu meenutas küll mid-i :?

Ega ometi ei ole olemas nii "pädevaid" inimesi, kes ovaalidel kõrged kondedega ära lõikavad ning need eraldi twiitriga välja toovad :roll: samas jahh

Mis rummu koolaga puutub... oleks siis nii lihtne ja soodne ja peamiselt lihtne seda teha :lol:

Ehk siis-> tuleb muretseda (sõna otses mõttes) uus rumm, uus laager ja liikuda kuhugi, kus kogu kompott alla pandaks (koos piduriklotside ning piduriõli vahetusega).... kuna aga auto EI LIIGU hetkel :evil: siis peaksin püstiku maja ees maha kakkuma ning taskusse panema, et sellega kuhugi jõuda (niikaua oleks siis auto tellistel-> ajendatuna ühest teisest teemast varastataks kindlasti vahepeal näit veovõll ära) :lol:

Ehk siis teema on küll õhus ja vahetusse läheb aga kuna ma miljardeid palka ei saa, siis tahaks ikka jõuluks kah lauale midagi muud, kui vana rummu (koolaga) :lol:
Tegelikult ma olen normaalne....

155 rattad

K.Kotkas wrote:ei ole see vahetus ju nii keeruline midagi.

:? mul EI ole garaazi :!: kõik tööd tuleb teha kas selleks volitatud töökojas (mida Raplas vist siiski ei ole) või siis maja ees asfaldiribal :roll:

tegelikult ei ole mul isegi tungrauda, mille peale julgeks selle auto pikemaks ajaks jätta :oops: kuna tungikohad on 155-l "mittestandartsed" siis oma hüdrauliulisega olen niigi suures hädas (munajas :lol: ots tõstukil + sile põhi tõstekohal= :roll: tõenäoliselt mitte just kõige lõbusam kogemus auto maast ülekorjamisel-> kui ratas viimati alt oli, siis hoidsin hinge kinni, et kogemata autot tungilt maha ei puhuks :lol: )

164-ga on selles suhtes lihtsam-> tungil olevat autot kanguta ja tao palju tahad (isegi veeretada on õnnestunud :lol: )

AGA nagu juba mainitud-> kuna uue rummu jaoks raha hetkel napib siis... sellest kõigest tulevikus :lol:

(ts@peaks õhtul lõpuks ometi keermepuuru saama :? ptüi ptüi ptüi)

155 rattad

niisiis :roll: kolm sarkofaagi :lol:

kiirusega 1 ring 4 minuti jooksul sai siis poldiaugud üle käidud 8) toimib :lol:

kuna aga "jah meil on täiesti laetud akud" müügimees on kah selline nagu on, siis kõlariteni veel ei jõudnud.

Kuu aega tagsi ostetud aku oli nii tühi, et isegi kell ei töödanud enam -> krrt mul sinine 164 seisis neli kuud maja ees, enne kui kell töötamast lakkas (ja neli aastat vana akuga) :lol:

või on 155 kell tõesti nii võimas :roll: et pilgeni täis 65Ah aku kolme nädalaga täielikult ära kurnab :roll: