Internet autos

Anthrax wrote:
starfild wrote:Aga siis tegeledki sõiduga 4-5 tundi, lisaks kulub auto (pidurid, veermik), läheneb hoolduvälp, kauguses paistab mootoririhma vahetus jne :D
Alfa kompenseerib selle kõik. 8)
Ma lähen küll tartusse alla 3h. :roll:

kas mitte alla 2 tunni 8)

ja samal ajal netist saaks mikide asukohit tuvastada

oleks ju ok 8)

Internet autos

eeskirju järgides peaks jõudma tartusse veidi alla 3h

jõuab mäos vahepeal vetsus käia ja tankida vajadusel

alla 2h jõudmise propageerimist ei oska ma õigeks pidada...

sorry

Internet autos

aga kui oleks olemas alfateemaline

interaktiivne kaart

huvitavate alfade asukohad

alfa remondikohad

alfateadjate asukohad

m6ned liikuvad alfad reaalajas

kohad kuhu alfadega asja pole

alfavihkajate piirkonnad

Internet autos

Tirides algsele teemale tagasi, siis Kõu ei ole mõjutatud kiiresti liikumisest nii nagu GSM. Autos maanteel on sul telefoniga üsna põdur stabiilset ühendust hoida. 3G on sul ka enamjaolt Tallinnas ja mõnes kesklinnas ehk veel. Kõu kärab maakohas kah..:)

Kõul tunduvad kõikvõimalikud pordid lahti olema. Kui me orienteerumise tarbeks linnas märke maha panime, üritati mulle umbes 7-8 korda Slammer masinasse lükata, viirusetõrje pareeris sellised katsed küll edukalt, aga teist sarnast asja pole mul varem linna vabades wifides juhtunud.
inz164 wrote:kui nyyd v6rrelda 3G 450mHz ga
kumb premini toimib autos ilma lisavarustuseta
eeldusel, et leviga on ok 8)
Eesti Saabiklubi ja foorum

Internet autos

cyber wrote:Tirides algsele teemale tagasi, siis Kõu ei ole mõjutatud kiiresti liikumisest nii nagu GSM. Autos maanteel on sul telefoniga üsna põdur stabiilset ühendust hoida. 3G on sul ka enamjaolt Tallinnas ja mõnes kesklinnas ehk veel. Kõu kärab maakohas kah..:)
Kõul tunduvad kõikvõimalikud pordid lahti olema. Kui me orienteerumise tarbeks linnas märke maha panime, üritati mulle umbes 7-8 korda Slammer masinasse lükata, viirusetõrje pareeris sellised katsed küll edukalt, aga teist sarnast asja pole mul varem linna vabades wifides juhtunud.

peaks kuidagi proovima 8)

huvitav kas telegrammi saata saab

Internet autos

See perekoooli deklaratsioon on vist kõik foorumid juba läbi käind, aga naerma ajab ikka. on inimesi ikka meie hulgas- andetuid ja andekaid :D
See suvi siis Volvoga : XC60 R-Design Polestar :)

Internet autos

cyber wrote:Tirides algsele teemale tagasi, siis Kõu ei ole mõjutatud kiiresti liikumisest nii nagu GSM. Autos maanteel on sul telefoniga üsna põdur stabiilset ühendust hoida. 3G on sul ka enamjaolt Tallinnas ja mõnes kesklinnas ehk veel. Kõu kärab maakohas kah..:)

Kõu on oma sisult sarnane 3G'ga lihtsalt madalamal sagedusel. Handover tugijaamast tugijaama toimub pehmelt, st ühenduses ollakse võimalusel kuni 3 tugijaamaga korraga. Nö hard HO korral ollakse tavaliselt ühenduses ühe tj'ga on võrgupoolne vajadus vahetada kõiki kärgi, mis teeb ühenduse ebastabiilsemaks. Aga ärge muretsege... küll 3G ka maapiirkondadesse jõuab :) Kõlakad käivad juba... pealegi 4G surub peale, rahvas tahab ju telkud vaadata kalal olles jne.

Rootsis käisime CDMA'd mõõtmas (analoogne võrk Kõu'ele), siis seal sai ka surfatud kiirteel ilma komplikatsioonideta. Rootsis panevad ainult selles võrgus veel kõneside ka peale. Meil Televõrgud aga ei viitsi jebida sellega, st ei tasu ära.

Internet autos

vedruseib wrote:Rootsis panevad ainult selles võrgus veel kõneside ka peale. Meil Televõrgud aga ei viitsi jebida sellega, st ei tasu ära.

Miks on eestis kolm mobiilimasti kõrvuti :?:

sellepärast, et neljandat operaatorit veel ei ole :lol:

Tegelikult oli Televõrgul kunagi plaan hakata küll sidet edastama (nii fiksliini kui ka GSM-i aga... turg on niigi täis... pealegi on liinide rent kasulikum, kui klientidega jahmerdamine :wink: )

http://www.televork.ee/get/43/Levi_21_07_2007.JPG
Tegelikult ma olen normaalne....

Internet autos

oeh lapsukesed. aastal 1996 panime datas käima 1444 numbri, mis tegi siis 9600 peal isdni ja andmesidet. Seega ei miskit revulutsioonilist.

Vana interneti isakene pajatab ...
Noh eks neid 155 mudeleid mõned on. Mõnede arust liiga mitu. Vähem kui TS -il. Lootust on.

Internet autos

K.Kotkas wrote:oeh lapsukesed. aastal 1996 panime datas käima 1444 numbri, mis tegi siis 9600 peal isdni ja andmesidet. Seega ei miskit revulutsioonilist.

Vana interneti isakene pajatab ...

Jah, aga mitte megabitt sekundis :P Kui teisi kasutajaid taga pole, siis imeb andmeid nigu ludinal. GSM üldiselt polegi ette nähtud kasutamiseks suurtel kiirustel (150km/h + kui ma ei eksi). Suuremate kiiruste jaoks on kasutusel tihedam võrk. Näiteks kiirteedel ja kiirrongiraudteedel kasutatakse suuremat kärgede ülekatvust. Tugijaamu on sellepärast kolm kõrvuti, et konkurendid ei saa hästi läbi.

UMTS ehk 3G (sarnaselt ka CDMA'ga) on tegemist eelmainitud pehme handoveriga, kus kõne liigub tugijaamade vahel pehmelt. Ollakse ühenduses mitme tugijaamaga ning pehme HO korral andmevahetus ei katke kordagi. 3G probleem on hetkel aga selles, et kasutusel kõrged sagedused, mis sumbuvad kiiresti ja leviraadius väike, mistõttu pole mõtet seda mujale tekitada, kui ainult tihedasse linna, kus ülekoormused.